Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Police se opět vrátila do čela tabulky
banner

Police se opět vrátila do čela tabulky

René Herzán

Neděle, 4. listopadu 2018

Police se opět vrátila do čela tabulky

Po nedělní domácí výhře s Úpicí se Spartak Police nad Metují vrátil do čela tabulky 1.A třídy. Vede s dvoubodovým náskokem před Náchodem a Roudnicí. Také Broumov si toto kolo připsal tři body, když v sobotu vyhrál v Novém Městě nad Metují 1:0.

1.A třída

MFK Nové Město nad Metují - Slovan Broumov 0 : 1 (0 : 1)

Střelci: 19. Svoboda David

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Frydrych Tomáš, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Hanzlík Ladislav (57. Salfický Ondřej), Hečko Miroslav (84. Spišák Ondřej), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Svoboda David (74. Schubert Jan), Gago Marek (89. Kotyza Jan), Michálek Jan

"Velmi bojovné utkani s minimem šancí jsme rozhodli jedinou brankou. Vezeme cenné tři body," uvedl broumovský trenér Ondřej Zinke.

Jeho slova potvrdil i komentář Nového Města nad Metují: "Utkání bez šancí. Hosté využili naše zaváhání v obranné čínnosti a to bohužel rozhodlo o celkovém výsledku utkání. Na domácím hřišti bychom ale měli utkání zvládat lépe."

Spartak Police nad Metují - SK Sparta Úpice 4 : 2 (2 : 0)

Střelci: 20. Mucha Tomáš, 38. Mucha Tomáš, 51. Mucha Tomáš, 62. Ansuma Musa - 64. Winter Leoš, 89. Biederman Ondřej

Sestava Police: Bouška Tomáš, Awuku Felix, Mucha Tomáš (85. Čermák Jaroslav), Ansuma Musa, Hejnyš Milan (72. Tauc Jiří), Jandík Marek, Jaroš Jaroslav, Klapkovský Josef, Šolc Petr (35. Rieger Bohuslav), Kudláček Ladislav, Kollert Jiří (C)

"Po bodové ztrátě v minulém kole jsme rádi za dnešní tříbodové vítězství. Soupeř se projevil jako bojovný a technický celek. Nemohli jsme se dostat do tempa, ale přeci jen jsme své příležitosti dokázali proměnit. Dnešní výhra je věnována bývalému hráči a trenérovi panu Jiřímu Pášmovi, který v těchto dnech oslavuje životní jubileum," uvedl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Trenér Úpice Radek Kaplan dodal: "Dle mého názoru se v poli odehrál vyrovnaný zápas, rozdíl byl ve využití připravených brankových příležitostí, kde domácí tým byl téměř stoprocentní."

1.B třída

TJ Lokomotiva Meziměstí A - TJ Sokol Malšovice 3 : 3 (2 : 0), penalty 1 : 3

Střelci: 21. Krejčí Vojtěch, 25. Bureš Pavel, 88. Šprinc Petr - 54. Dušánek Roman, 65. Jareš Jiří, 73. Franc Tomáš

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Škola Adam, Šprinc Petr, Urban Patrik, Lukasik Maciej, Kubeček Jakub, Smrček Pavel, Gajdoš Petr (C), Mucha Josef, Bureš Pavel (72. Šnábl Petr), Krejčí Vojtěch

"Posledním zápasem jsme si připsali další důležitý bodík. Začali jsme špatně a hostům jsme umožnili pár nebezpečných šancí. Ale první gól jsme vstřelili my a do poločasu jsme dali ještě jeden. Druhou půlku jsme trochu zaspali a soupeře jsme nechali otočit skóre. Před koncem zápasu jsme stihli vyrovnat a následovaly penalty, které se nám vůbec nepovedly," řekl člen výboru a správce hřiště Meziměstí Patrik Urban.

"K poslednímu podzimnímu utkání jsme cestovali netradičně autobusem s doprovodem věrných fanoušků. V úvodu zápasu jsme si vytvořili převahu, ale byli to domácí, kteří nás zaskočili rychlými brankami. Ve druhém poločase za podpory našich fanoušků jsme zvrátili průběh zápasu, bohužel domácí v závěru vyrovnali, a tak musel rozhodnout penaltový rozstřel ve kterém jsme byli téměř 100%. Děkuji všem hráčům za celý podzim a věrným fanouškům za podporu," uvedl trenér Malšovic Jiří Blecha.

Okresní přebor

TJ Velichovky - Sokol Hejtmánkovice 0:1 (0:1)

Střelci: 31. Hušek David

AFK Hronov - Sokol Zábrodí 4:1 (2:1)

Střelci: 20. Ansorge Martin, 20. Valtera Jakub, 85. Valtera Jakub, 87. Středa Matěj - 8. Kaválek Pavel

Sokol Stárkov - TJ Dolany 4:1 (3:1)

Střelci: 8. Ságner Patrik, 33. Lokvenc Lukáš, 40. Tobiáš Jiří, 46. Kylar Tomáš - 45. Tokar Ivan

SK Babí - TJ Velké Poříčí 1:2 (0:1)

Střelci: 60. Voborník Aleš - 43. Nguyen Van Son, 63. Hloušek Ladislav

Sokol Velká Jesenice - Jiskra VEBA Machov 3:1 (2:0)

Střelci: 22. Patrný Dominik, 44. Krčil Vojtěch, 69. Kožený Martin - 90. Zima Jiří

TJ Červený Kostelec - Slavoj Teplice nad Metují 2:2 (2:1)

Střelci: 27. Drahovzal Lukáš, 44. Čáp Kristián - 39. Otta Tomáš, 66. Kretschmer Denis

Sokol Mezilesí - Jiskra Martínkovice 2:3 (2:1)

Střelci: 11. Škoda Pavel, 27. Holý Milan - 45. Mihálik Lukáš, 61. Kindl Jakub, 77. Kindl Jakub

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)