Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Polický Spartak hledá maskota fotbalového klubu

Polický Spartak hledá maskota fotbalového klubu

René Herzán

Pátek, 19. října 2018

Polický Spartak hledá maskota fotbalového klubu

Fotbalový oddíl Spartak Police nad Metují vyhlásil veřejnou soutěž o maskota klubu. Splněný by měl být pouze jediný požadavek, a to ctít klubové barvy, tedy černou a bílou.

Maskoti jsou nedílnou součástí klubů a velkých sportovních akcí. Většinou v roli maskotů bývají zvířata nebo postavičky spjaté s městem či zemí. Jedním z prvních byl medvěd Míša na Letních olympijských hrách v Moskvě v roce 1980, maskoti asi nejvíc baví diváky v amerických basketbalových a hokejových hledištích. V Čechách je možná nejpopulárnější klokánek v zelenobílých barvách Bohemians Praha.

I v Polici tedy vznikl nápad takovou postavičku mít. V Broumově by to byla jednoznačně labuť, resp. labuťák, kdo však v Polici. O to jednodušší to mohou autoři nápadů mít, fantazii se meze nekladou.

"Uvidíme, hlavně by to bylo dobré pro nejmenší nastupující hráče. Kdykoli jsem s dětma vyjel na na fotbal nebo na hokej, tak je hned zajímal hlavně maskot," říká iniciátor nápadu Kamil Švorčík.

Své grafické návrhy a své jméno posílejte na mailovou adresu police.fotbal@seznam.cz.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)