Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Poličtí fotbalisté zahájili jarní sezónu prohrou. Zápas v Broumově byl odložen na 1. května
banner

Poličtí fotbalisté zahájili jarní sezónu prohrou. Zápas v Broumově byl odložen na 1. května

René Herzán

Neděle, 11. března 2018

Poličtí fotbalisté zahájili jarní sezónu prohrou. Zápas v Broumově byl odložen na 1. května

Byla zahájena jarní fotbalová sezóna. Spartak Police nad Metují v 16. kole 1.A třídy prohrál na umělé trávě v Dobrušce 5:2, i když v poločase o branku vedl. Zápas v Broumově byl pro nezpůsobilý terén odložený na 1. května, takže se nepůjde do průvodu, ale na fotbal!

1.A třída

SK Dobruška - Spartak Police nad Metují 5 : 2 (0 : 1)

Střelci: 48. Kořínek Jiří, 55. Čopík Roman, 63. Kořínek Jiří, 75. Eimann Daniel, 90. Mikušík Jakub - 22. Klapkovský Josef, 87. Klapkovský Josef

Sestava Police: Bouška Tomáš, Kalaš Dušan (77. Dunovský František), Jandík Marek, Kudláček Ladislav, Kollert Jiří (C), Rieger Bohuslav, Šolc Petr (50. Semerák Jakub, 59. Kretschmer Denis), Bergmann Adam, Hejnyš Milan (65. Vik Petr), Klapkovský Josef, Mucha Tomáš

"První poločas se vyvíjel pro nás příznivě, ovšem v druhém poločase po našich chybách domácí trestali. Toto bylo mé poslední utkání u dospělých v roli vedoucího mužstva. Není z mé pozice únosné vykonávat v oddíle několik funkcí najednou!" prohlásil po zápase teď už bývalý vedoucí mužstva Karel Klimeš.

Trenér Dobrušky M. Killar dodal: "Začátek utkání patřil hostům, my jsme se k zakončení dostávali jen ztěžka a velmi složitě, situace jsme řešili příliš individuálně. Když už jsme překonali gólmana, míč se zastavil o břevno, chyběl i kousek štěstí. Po přestávce jsme zlepšili pohyb i kombinaci, což přineslo zvýšený tlak na zkušenou obranu polických, přišly i branky a tím uklidnění v naší hře. Závěrečných 20 minut už bylo v naší režii."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)