Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Příměstské tábory projektu Bavíme se sportem jsou zaměřené na všestranný pohyb
banner

Příměstské tábory projektu Bavíme se sportem jsou zaměřené na všestranný pohyb

René Herzán

Pátek, 29. června 2018

Příměstské tábory projektu Bavíme se sportem jsou zaměřené na všestranný pohyb

Projekt Bavíme se sportem, který je zaměřený na všeobecnou pohybovou gramotnost dětí ve věku od 4 do 10 let, opět pořádá v Broumově příměstské tábory. Hned šest turnusů bude probíhat o prázdninách v zázemí areálu fotbalového stadionu Slovanu Broumov.

"Tábory jsou zaměřené na pohyb, sportování všeho druhu a pobyt na čerstvém vzduchu pod dohledem zkušených trenérů s licencí pro práci s mládeží. Děti mají zajištěn teplý oběd, dvě svačiny, pitný režim po celý den, venkovní sportoviště, tělocvičnu i vlastní zázemí. Díky podpoře MPSV rodiče zaplatí pouhých 600 korun na týden. Jelikož jsou ještě volná místa, využijte tuto příležitost, aby děti trávily čas prázdnin smysluplně," vyzývá předseda OFS Náchod Petr Vítek.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)