Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • První zimní úspěch fotbalistů Slovanu. Starší přípravka třetí ve Vamberku

První zimní úspěch fotbalistů Slovanu. Starší přípravka třetí ve Vamberku

René Herzán

Sobota, 8. prosince 2018

První zimní úspěch fotbalistů Slovanu. Starší přípravka třetí ve Vamberku

Začalo období, kdy fotbalisté Slovanu Broumov, především těch nejmladších kategorií, hrají zimní halové turnaje. První úspěch přivezl tým starší přípravky, který skončil na turnaji ve Vamberku na třetím místě. Nejlepším střelcem turnaje se navíc stal broumovský Filip Lukašák.

Po úvodních dvou prohrách o jednu branku s týmy Vamberka A (0:1) a Doudleb (1:2) mladí hráči Broumova pochopili, že hrát se dá s každým a ve třetím zápase rozstříleli Vamberk B 6:1. Broumov předváděl na turnaji zřejmě nejlepší fotbal, nastřílel také nejvíc branek. V zápase s Českým Meziříčím, který skončil bez branek, soupeře nepustil k žádné nebezpečné situaci a opravdu byla jen smůla, že žádná z akcí neskončila v brance soupeře. Závěrečný zápas se Slávií Hradec Králové Broumov kontroloval a bezpečně zvítězil 3:0.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)