Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Reprezentační tým starostů v sestavě s teplickým Milanem Brandejsem vyhrál turnaj na Sicílii
banner

Reprezentační tým starostů v sestavě s teplickým Milanem Brandejsem vyhrál turnaj na Sicílii

René Herzán

Pondělí, 11. června 2018

Reprezentační tým starostů v sestavě s teplickým Milanem Brandejsem vyhrál turnaj na Sicílii

Fotbalová reprezentace starostů České republiky vyhrála koncem května turnaj Mayors of Europe for Solidarity na Sicílii. Jedním z hráčů je od samého vzniku reprezentace i starosta Teplic nad Metují Milan Brandejs.

Čeští starostové vyhráli fotbalový turnaj, když v prvním semifinále za úmorného vedra porazili na umělé trávě domácí tým Novináři Sicílie 2:1 a ve finále si jednoznačně 4:0 poradili s reprezentací Itálie. V zápase o 3. místo porazili Novináři Sicílie Starosty z Jižního Tyrolska 5:1.

"Akce jsme se zúčastnili na základě pozvání italských starostů, kteří na ME starostů 2016 v Uherském Hradišti porazili český tým v semifinále 4:2. Tam jsme si slíbili odvetu na jejich domácí půdě," uvedl Milan Brandejs.

Při slavnostním vyhlášení předal tým českých starostů místní charitě finanční dar ve výši 1.000,- €, na který přispěli všichni členové týmu ze svých vlastních prostředků. Podobně se zachovaly i ostatní týmy turnaje.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)