Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • S aktivní kariérou se rozloučil Láďa Hanzlík
banner

S aktivní kariérou se rozloučil Láďa Hanzlík

René Herzán

Pondělí, 17. června 2019

S aktivní kariérou se rozloučil Láďa Hanzlík

Posledním kolem v sobotu skončila fotbalová sezóna. V Broumově se s kariérou po 23 letech rozloučil Láďa Hanzlík. Police potvrdila letošní suverenitu v 1. A třídě vítězstvím v Roudnici. Večerní bouře pak z jejich hřiště udělala doslova koupaliště.

1. A třída

Slovan Broumov - SK Týniště nad Orlicí 1 : 3

"Naši hráči odjeli do Broumova s povinností odčinit blamáž z posledního domácího zápasu. A i přes tropické vedro byla naše vůle vyhrát větší, než domácích. A proto jsme si odvezli v Broumova 3 body a mohli poctivě ukončit právě skončenou sezónu. Všechny fanoušky chci také pozvat na sobotu 22.6., kdy proběhnou v Olšině velkolepé oslavy 100 let kopané v Týništi," řekl vedoucí oddílu SK Týniště Lukáš Ráček.

"Přesně jak píši hosté, jejich vůle po vítězství byla v tom velkém vedru větší. Poslední utkaní se nám vůbec nepovedlo, jediný dorostenec Spišák snesl v tomto utkaní přísnější měřítko. Je potřeba si odpočinout, doplnit baterky a dobře se připravit na další sezónu. Fanouskům a hráčům přeji hezkou dovolenou," dodal trenér Broumova Ondřej Zinke.

SK Roudnice - Spartak Police nad Metují 2 : 3

"Dnešní poslední zápas byl přesným odrazem našeho jara. Hra dobrá, šance si vytvoříme, ale nedáme. Soupeř se dostane na dostřel a promění. Jinak Police hrála co potřebovala a zaslouženě slaví postup do přeboru. Gratulujeme," řekl asistent trenéra Roudnice Zdeněk Mikan.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "Jsme rádi za výhru, jenže díky večerní přeháňce máme zatopený areál, takže je po euforii a náladě."

1. B třída

TJ Sokol Malšovice - TJ Lokomotiva Meziměstí 4 : 3

"Po výborném začátku a vedení 3:0 (2x Dušánek, Jareš) jsme před poločasem dovolili vlastními chybami hostům snížit během minuty na 3:2 (2x Smrček). Naštěstí po zahájení druhého poločasu jsme Jarešem vstřelili čtvrtou branku. Bohužel z řady šancí (Jareš, Papík, Pavel Soukup, Dušánek) jsme pojistku nepřidali, naopak hosté parádní střelou Muchy závěr zdramatizovali, ale my si vítězství pohlídali. Dík za celou sezónu patří nejen všem hráčům, ale i věrným divákům, kteří nás i venku povzbuzovali," uvedl trenér Malšovic Jiří Blecha.

Člen výboru Meziměstí Patrik Urban dodal: "V horkém dni jsme zajížděli do Malšovic, kde jsme bohužel prohráli. Jeden gól z trestňáku a dvě další chyby poslaly domácí do vedení, které jsme před koncem poločasu stáhli. Druhý poločas se hrál na obě branky, ale skóre se nám otočit nepovedlo. Velkou zásluhu na tom má i jednostranný výkon rozhodčích, kdy v druhém poločase neodpískali dvě jasné penalty. Bohužel jsme přišli do B třídy v době, kdy padá extrémně velký počet týmů a i přesto, že jsme se fotbalově neztratili, budeme se muset rozloučit."

Vzhledem k poruše v systému fotbal.cz, ze které se "překlápí" výsledky a tabulky soutěží, byly výsledky doplněny ručně, tzn. že se bohužel nezobrazují střelci a sestavy.

Okresní přebor

Jiskra VEBA Machov - Sokol Velká Jesenice 3:4 (0:2)

Střelci: 53. Scholz Vojtěch, 61. Štantejský Jiří, 81. Zima Jiří - 11. Paďour Jan, 17. Patrný Dominik, 49. Šrajbr Michal, 90. Kožený Martin

Sokol Hejtmánkovice - TJ Velichovky 5:2 (4:0)

Střelci: 12. Schubert Jan, 20. Hušek David, 30. Hušek David, 38. Richter Filip, 83. Harasevič Václav - 50. Špaček Viktor, 90. Špaček Viktor

TJ Velké Poříčí - SK Babí 2:4 (1:2)

Střelci: 11. Nguyen Van Son, 83. Nguyen Van Son - 30. Ducháč Aleš, 39. Hron Marek, 60. Fidler Tomáš, 72. Schrötter Michal

Sokol Zábrodí - AFK Hronov 0:10 (0:4)

Střelci: 16. Gregar Tomáš, 32. Gregar Tomáš, 34. Kollert David, 50. Nosek Ondřej, 82. Kubeček Antonín, 84. Ansorge Miroslav, 85. Hronovský Petr, 90. Středa Matěj, 85. Kollert David, 68. Kubeček Antonín

Jiskra Martínkovice - TJ Sokol Mezilesí 4:2 (3:1)

Střelci: 5. Mihálik Lukáš, 28. Kindl Jakub, 34. Brožek Petr, 47. Uždil Josef - 1. Škoda Pavel, 64. Vítek Jan

TJ Dolany - Stárkov 2:4 (1:1)

Střelci: 12. Bednář Lukáš, 85. Kopecký Jakub (pen.) - 2. Lokvenc Lukáš, 67. Ságner Patrik, 83. Lokvenc Lukáš, 87. Novák Filip

Slavoj Teplice nad Metují - TJ Červený Kostelec 4:1 (1:1)

Střelci: 32. Otta Tomáš, 47. Fichtner Zdeněk, 60. Řeháček Tomáš, 75. Otta Tomáš - 25. Mudroch Zdeněk

Okresní soutěž

Sokol Heřmánkovice - Sokol Křinice 7:1 (3:0)

Střelci: 5. Kment Michal, 40. Kment Michal, 52. Rozum Luděk, 60. Staněk Jiří, 62. Zelený Pavel, 69. Franc David, 76. Bouška Petr - 68. Pražák Jan (pen.)

Foto Karel Klimeš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)