Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Slovan Broumov poprvé vyhrál na hřišti soupeře

Slovan Broumov poprvé vyhrál na hřišti soupeře

René Herzán

Pondělí, 21. října 2019

Slovan Broumov poprvé vyhrál na hřišti soupeře

Poprvé v sezóně přivezli fotbalisti Slovanu Broumov body ze hřiště soupeře. V neděli vyhráli v 11. kole 1. A třídy v Jaroměři. Police tápe, Hejtmánkovice frčí, Meziměstí je stále na chvostu tabulky. Střelecky se dařilo meziměstskému B týmu a Teplicím nad Metují.

Krajský přebor

SK Jičín A - Spartak Police nad Metují 2 : 1 (1 : 0)

Střelci: 5. Zezulka Dominik, 79. Nálevka Jakub - 88. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Awuku Felix (77. Martinec Josef), Kudláček Ladislav, Franc Pavel, Jandík Marek (C), Růžička Pavel, Matějka Jakub, Klapkovský Josef, Mucha Tomáš (54. Káva Matěj), Melichar Jan (72. Gavelek Ondřej)

"Hodnotit utkáni, které vyhrajete, ale stále v nitru duše nejste spokojeni s výkonem mužstva, je zajímavé. Ale tak to cítím. Soupeř byl fotbalovější a jen díky velké porci štěstí bereme všechny body. Musíme přidat v tréninku. Bez něho se nezlepšíme," uvedl trenér Jičína Pavel Obermajer.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "Dá se říci, že o osudu utkání rozhodla hned první branka v úvodu utkání. Měli jsme šance na vyrovnání, ovšem naše šance jsme neproměnili."

1. A třída

FK Jaroměř - Slovan Broumov 1 : 2 (0 : 0)

Střelci: 80. Exnar Matěj - 51. Svoboda David, 77. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Kotyza Jan (C), Wilke Ervín, Šimon Jakub (55. Kindl Jakub), Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek, Michálek Jan, Smrček Pavel (68. Pokorný Jiří)

"Hosté poctivě bránili v bloku a vyráželi k nebezpečným brejkům. S tuto jejich taktikou jsme si bohužel nedokázali poradit, a proto odcházíme z tohoto zápasu bez bodu," řekl trenér Jaroměře Miloš Exnar.

"Utkání, ve kterém jsme nastřelili ještě 2x tyč, bylo vyrovnané, domácí měli také své šance. Jsme rádi, že se štěstí přiklonilo na naší stranu a vezeme poprvé z venku 3 body. Musím vyzdvihnout Honzu Kotyzu, který opakovaně podává velmi dobré výkony a hlavně střílí důležité branky? uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

1. B třída

Sokol Lípa nad Orlicí - Sokol Hejtmánkovice 3 : 5 (2 : 1)

Střelci: 8. Hořínek David, 45. Sikora Tomáš, 57. Kozel Michal - 25. Hušek David, 48. Hušek David, 52. Harasevič Miroslav, 56. Matouš Martin (Pokutový kop), 80. Hušek David (Pokutový kop)

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Matouš Martin, Hušek David, Richter Filip, Růžička Pavel, Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Schubert Jan (87. Stupka Petr), Holub Jiří (83. Hušek Filip)

"Totální výpadek v prvních deseti minutách druhé půle nás stál body. Hráči, ač trenérem nabádáni ke koncentraci na úvod druhého poločasu, postávali okolo zábradlí a místo aby se připravili do zápasu, zřejmě hleděli na garderóbu místních i hostujících fanynek. Výsledek? Tři branky za 10 minut v naší síti. A to se proti tak kvalitnímu soupeři, jakým byli Hejtmánkovičtí, dotahuje velice špatně," řekl vedoucí domácího mužstva Libor Beran.

Trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič dodal: "Dnešní utkání hodně bolelo, domácí hráli velmi důrazně a někdy až za hranou. V prvním poločase jsme se nemohli srovnat s nakopávanými míči a velkým důrazem. V poločase jsme si řekli pár slov, jak bychom to měli hrát a kluci splnili vše do puntíku, a tak jsme domácím dali v druhé půli 4 branky a zaslouženě si odvezli všechny body."

Lokomotiva Meziměstí - Baník Vamberk 1 : 3 (1 : 1)

Střelci: 40. Hanzlík Ladislav - 29. Müller Radek, 59. Malý Marek, 89. Sedláček Jan (Vlastní)

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Panny David, Urban Patrik (62.Krejčí Vojtěch), Šnábl Petr (C), Sedláček Jan, Kubeček Jakub, Hanzlík Ladislav, Gajdoš Petr, Jirásek Vojtěch, Mucha Josef, Škoda Jakub

!Dnes platilo nedáš branku, dostaneš branku, a tak jsme opět zbytečně ztratili body," uvedl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

"V bojovném a místy až tvrdém zápase diváci moc krásy neviděli. Malé hřiště a spousta osobních soubojů. Domácí neproměnili penaltu v prvním poločase. Lepší produktivita našich hráčů nakonec slavila úspěch. A tak jsme si na dlouhou cestu domu zabalili 3 body a v autobuse tak bylo veselo," řekl trenér Vamberka Pavel Potužník.

Okresní přebor

Slavoj Teplice nad Metují - Jiskra Martínkovice 7:0 (4:0)

Střelci: 3. Kalaš Dušan, 12. Kalaš Jáchym, 35. Otta Tomáš, 40. Otta Tomáš, 60. Kalaš Dušan, 64. Otta Tomáš, 83. Kalaš Jáchym

Červený Kostelec B - Jiskra VEBA Machov 1:3 (1:2)

Střelci: 19. Malina Josef - 25. Martinec Pavel, 43. Scholz Vojtěch, 72. Martinec Pavel

Sokol Zábrodí - AFK Hronov 1:0 (0:0)

Střelci: 73. Čejchan Jan

Velké Poříčí - Sokol Mezilesí 4:0 (2:0)

Střelci: 7. Kuneš Jiří, 28. Hanzl David, 76. Divišek Jakub, 88. Hampl Matěj

SK Babí - Stárkov 1:5 (0:2)

Střelci: 89. Hrnčíř Tomáš - 19. Schreiber Pavel, 20. Novák Lukáš, 65. Malinský Lukáš, 69. Novák Filip, 76. Ságner Patrik

Sokol Velká Jesenice - Velichovky 1:0 (0:0)

Střelci: 62. Paďour Jan

Okresní soutěž

Sokol Heřmánkovice - Dolany 1:2 (1:1)

Střelci: 27. Kment Michal - 17. Sedláček Ondřej, 76. Sedláček Ondřej

Sokol Křinice - TJ Rasošky 2:2 (1:2)

Střelci: 34. Pražák Jan, 56. Ben Naceur Jamel Eddine - 2. Toman Petr, 42. Koprda Ondřej

Lokomotiva Meziměstí B - Sokol Otovice 10:1 (8:0)

Střelci: 1. Smrček Jakub, 6. Holman Radek, 9. Bárta Petr, 11. Holman Radek, 15. Mareš Václav, 23. Jirásek Vojtěch, 36. Sedláček Tomáš, 41. Smrček Jakub, 46. Holman Radek, 48. Poliak Albín - 62. Korityák Jakub

Sokol Božanov - Spartak Police nad Metují 2:4 (2:2)

Střelci: 22. Hypšman Daniel (pen.), 30. Hošek Jakub - 11. Čermák Jaroslav, 41. Tauc Jiří, 58. Gavelek Vilém, 86. Jandík Marek

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)