Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Slovan Broumov úspěšně zahájil sezónu
banner

Slovan Broumov úspěšně zahájil sezónu

René Herzán

Pondělí, 26. července 2021

Slovan Broumov úspěšně zahájil sezónu

Po 10 měsících nastoupili fotbalisté Slovanu Broumov k mistrovskému zápasu. V předkole Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje v sobotu porazili Hejtmánkovice na jejich hřišti 5:1.

Sokol Hejtmánkovice : Slovan Broumov 1 : 5 (1 : 3)

Střelci: 31. Fichtner Zdeněk - 13. Kotyza Jan, 37. Svoboda David, 39. Spišák Ondřej, 83. Kozielec Pawel Krzysztof, 89. Kot Kacper Leszek

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav (46. Coufal Daniel), Harasevič Miroslav (C), Růžička Martin (80. Týfa David), Richter Filip (67. Korityák Tomáš), Bohatec Martin, Fichtner Zdeněk (68. Čihák Jakub), Franc Jiří, Gago Tomáš (21. Matějka Petr), Hušek Filip, Hušek David, Schubert Jan 

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Štejnar Martin, Szalega Mikolaj, Kotyza Jan (C) (55. Šimon Jakub), Hečko Miroslav, Ponikelský Matěj (55. Mucha Tomáš), Spišák Ondřej (71. Pokorný Jiří), Svoboda David (79. Novotný Jan), Kot Kacper Leszek, Pancner Filip, Bureš Pavel (55. Kozielec Pawel Krzysztof)

V neděli 1. srpna nastoupí Broumov k prvnímu zápasu 1. A třídy. Na domácím hřišti se utká od 17:30 hodin s Týništěm. S jakým cílem vstupujete do sezóny? „Cílem bude pohybovat se do 10. místa, v klidném středu tabulky, což by po rozšíření kádru určitě mělo být v našich silách. Hlavně chceme hrát fotbal, který bude kluky bavit a přiláká fanoušky na náš stadion. Doma chceme vyhrávat,“ uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

V sestavě se v zápase proti Hejtmánkovicím objevilo několik nových jmen! „Těžká situace s hledáním hráčů nás přiměla navázat spolupráci s polským týmem IV. Ligy Piast Nowa Ruda. Spolupráce se týká mládežnických turnajů, a hlavně k nám na rok přicházejí tři hráči ve věku 19 – 22 let. Kacper Kot, Paweł Koziołek a Mikołaj Szalega jsou s námi od začátku přípravy a věřím, že nám určitě pomohou. Dále přichází ještě Pavel Bureš z Meziměstí a zůstává i Tomáš Mucha z Police. Další plus jsou naši dorostenci Filip Pancner, Jan Novotný a Matěj Bartoš, kteří se svými výkony zapojili do A týmu. Vlastně poprvé za mého působení u mužů začneme sezónu s dostatečným počtem hráčů, což je pro nás všechny povzbuzení. Tým tvoří 19 hráčů a dva brankáři. Zvýšila se konkurence v týmu a kluci v trénincích makají, a hlavně trénujeme minimálně v 15 lidech. To je paráda a doufáme, že nám to vydrží,“ řekl Ondřej Zinke.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)