Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Sokol Křinice je v čele okresní soutěže
banner

Sokol Křinice je v čele okresní soutěže

René Herzán

Pondělí, 7. září 2020

Sokol Křinice je v čele okresní soutěže

Někdejší okresní "otloukánek" a outsider, fotbalový tým Sokola Křinice, je po víkendových zápasech v čele tabulky okresní soutěže, a nic na tom nemění, že má stejně bodů jako další dva týmy. V klubu vládne pohoda, kterou v sobotu při vítězství nad Heřmánkovicemi 8:3 korunoval třemi brankami Ondřej Zinke.

Krajský přebor

Jiskra Hořice - Spartak Police nad Metují 1 : 6 (0 : 4)

Střelci: 72. Skalský Michal - 17. Matějka Jakub, 23. Franc Pavel, 32. Klapkovský Josef, 42. Havrda Ondřej, 67. Ansuma Musa, 75. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Routek Miroslav, Matějka Jakub, Kudláček Ladislav (56. Hauschke Jakub), Franc Pavel, Jandík Marek (C), Havrda Ondřej (46. Ansuma Musa), Růžička Pavel (53. Melichar Jan), Klapkovský Josef, Mucha Tomáš (46. Awuku Felix)

"Dnešní utkání jsme perfektně zvládli v produktivitě. Pochvala pro celý kolektiv i fanouškům za podporu. Nyní nás čeká náročný týden, červená karta Pavla Franze je jedinou kaňkou za dnešním zápasem," uvedl za polický tým Karel Klimeš.

"Proti tak kvalitnímu mužstvu jako je Police pokud chcete uspět nesmíte chybovat. V prvním poločase jsme chyby vyrobili a soupeř je trestal. Byl i velice produktivní, zatímco my trefili v lepším případě jen tyč. Druhý poločas bylo šancí na obou stranách, ale opět lepší hosté, a tak je výsledek takový jaký je. Soupeři gratulujeme k výhře i k výkonu," dodal vedoucí domácího mužstva Josef Vydra.

1. A třída

Slovan Broumov - SK Roudnice 1 : 5 (0 : 2)

Střelci: 66. Lehotský Dominik - 21. Šiška Jakub, 42. Wilke Ervín (vlastní), 49. Kučera Tomáš, 54. Soumar Lukáš (vlastní), 81. Tomeš Josef

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Bitnar Tomáš (13. Pokorný Jiří), Gago Ondřej, Štejnar Martin, Hečko Miroslav (C), Wilke Ervín, Spišák Ondřej, Svoboda David, (60. Bartoš Matěj), Gago Marek, Soumar Lukáš, Korityák Jakub (53. Lehotský Dominik)

"Soupeř měl větší kvalitu a zaslouženě zvítězil. Nám nelze upřít snahu, ale bohužel to na body zatím nestačí. Dva vlastní góly jsou také ukázkou, že zatím nám štěstí moc nepřeje," řekl trenér Broumova Ondřej Zinke.

Asistent trenéra Roudnice Zdeněk Mikan dodal: "Dnes jsme od začátku byli lepší, šli jsme do vedení o dvě branky. Po poločase jsme přidali další dvě branky. Domácí se poté trochu zvedli, ale zápas jsme měli pod kontrolou. Broumov se nachází v určité nepohodě, kterou podtrhly dvě vlastní branky. Přejeme jim, ať se daří lépe, my jsme snad trochu napravili minulou domácí ztrátu."

1. B třída

Zápas Lokomotiva Meziměstí - TJ Slavoj Předměřice n. L. byl zrušen pro podezření z nákazy hostujícího týmu.

Sokol Třebeš B - Sokol Hejtmánkovice 4 : 1 (1 : 0)

Střelci: 39. Černý Jiří, 55. Neugebauer Jakub, 75. Jandík Lukáš, 84. Franta Jakub - 50. Růžička Pavel

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Franc Jiří, Harasevič Václav, Strelec Jan (68. Korityák Tomáš), Gago Tomáš (C), Hušek David, Hušek Filip, Růžička Martin, Růžička Pavel, Stupka Petr (43. Čihák Jakub), Fichtner Zdeněk

"První poločas v naší režii jsme dokázali přetavit pouze v jednobrankové vedení. Po pauze ale přišlo vyrovnání po naší chvilkové nepozornosti vzadu při rychlém rozehraní hostů. Naše branková odpověď však přišla hned vzápětí, což na naše kopačky přineslo pověstný klid do kombinace. Vedení jsme v závěru pojistili. Soupeř nám nic nedaroval zadarmo, proto klukům patří pochvala za trpělivost a bojovnost," řekl vedoucí domácího týmu Tomáš Málek.

Trenér Hejtmánkovic Miroslav Harasevič dodal: "K utkání jsme zajížděli bez několika hráčů záklaní sestavy, a tak jsme se spíše zaměřili na bránění. V první půli jsme přežili dvě šance domácích a když už to vypadalo, že do kabin půjdeme za nerozhodného stavu dali domací po "trmě vrmě" gól. Ve druhé půli se nám krásnou ranou Pavla Růžičky podařilo vyrovnat, ale bohužel po naší chybě jsme ihned poté inkasovali. Poté už jsme neměli na zvrat. Děkuji klukům za bojovnost a to, že utkání odmakali až do konce."

Okresní přebor

Jiskra Martínkovice - Velichovky 1:1 (0:0)

Střelci: 70. Kindl Jakub - 80. Hanusík Tomáš

AFK Hronov - Jiskra VEBA Machov 6:0 (1:0)

Střelci: 38. Kollert David, 52. Vursta Mykola, 60. Valtera Jakub, 70. Šťavík Milan, 79. Kollert David, 82. Kollert David

Stárkov - TJ Červený Kostelec 1:1 (0:0)

Střelci: 77. Malinský Lukáš (pen.) - 56. Hlava David

Sokol Zábrodí - Spartak Police nad Metují B 3:1 (1:0)

Střelci: 34. Kosinka Filip, 84. Liška Petr, 90. Liška Petr - 65. Čermák Jaroslav

Velké Poříčí - Slavoj Teplice nad Metují 1:2 (1:1)

Střelci: 11. Geguš Jaroslav (pen.) - 6. Kalaš Jáchym, 61. Hečko Pavel (pen.)

SK Babí - Sokol Velká Jesenice 1:4 (1:2)

Střelci: 10. Šafránek Štěpán - 1. Patrný Dominik, 22. Hadvich Lukáš, 56. Krčil Vojtěch, 78. Železov Pavel

Okresní soutěž

Sokol Otovice - TJ Rasošky 2:3 (0:2)

Střelci: 51. Korityák Milan, 54. Salfický Ondřej - 7. Vymetálek Jiří, 11. Koprda Ondřej, 50. Vymetálek Jiří

Sokol Křinice - Sokol Heřmánkovice 8:3 (1:1)

Střelci: 30. Neuschl Martin, 46. Zinke Ondřej, 49. Kovač Josef, 51. Zinke Ondřej, 53. Zinke Ondřej, 63. Kovač Josef, 82. Jirásek Václav, 87. Neuschl Martin - 11. Nývlt Zdeněk, 56. Staněk Jiří, 71. Staněk Jiří

Sokol Mezilesí - Dolany 3:4 (1:3)

Střelci: 14. Maixner Lukáš, 80. Škoda Pavel, 83. Škoda Pavel - 3. Sedláček Ondřej, 9. Sedláček Ondřej, 43. Ulrych Roman, 57. Sedláček Ondřej

Lokomotiva Meziměstí - Sokol Božanov 2:3 (0:1)

Střelci: 60. Šprinc Petr, 62. Bureš Pavel (pen.) - 31. Novotný Petr, 65. Kotrnec Jan, 75. Balín Miroslav

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)