Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Spartak Police proti FK Náchod o vítězství přeboru
banner

Spartak Police proti FK Náchod o vítězství přeboru

Bára Fialová, foto Miroslav Holub

Sobota, 1. června 2024

Spartak Police proti FK Náchod o vítězství přeboru

V neděli 2. 6. začne ve 13:30 zásadní fotbalové utkání Spartaku Police nad Metují proti FK Náchod. Zápas bude přenášet Česká televize.

Jste stále ještě nastaveni fandit z vítězného hokejového šampionátu? V neděli můžete jít podpořit místní sportovce naživo. Místní fotbalový klub Spartak Police nad Metují nastoupí v atraktivním derby na domácím hřišti proti FK Náchod. Výhrou by se černobílí přiblížili na dosah vítězství v krajském přeboru a možnému postupu do vyšší ligy.

„Spartaku stačí k prvnímu místu čtyři body a máme jeden zápas k dobru. K utkání ale přistupujeme s pokorou, takže řeknu jen, že se budeme snažit uspět. Kluci to mají ve svých rukou a když porazí Náchod, máme šanci vyhrát,“ řekl předseda fotbalového klubu Spartak Karel Klimeš.

Zvláštností nedělního zápasu je, že si jej pro natáčení dalšího dílu pořadu Můj fotbal živě vybrali producenti České televize, kteří projekt realizují ve spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky. Součástí televizního přenosu budou živé vstupy před rozhovorovou stěnou jako v první lize i předtočené medailonky s hráči obou týmů. Utkání na místě zpestří fanouškům také doprovodný program, soutěže v poločase, fotbalové atrakce a dětské aktivity. Fanoušci nepřijdou ani o tradiční pozápasové zhodnocení hry na tiskové konferenci, které se zúčastní kromě kapitánů, trenérů a předsedů klubů i ambasadoři obou mužstev. Chybět nebudou hostesky, mobilní sázková kancelář, občerstvení a profesionální sportovní komentátoři. Zápas se bude vysílat od 13:30 na televizní stanici ČT sport.

Na šlágr kola s vedoucím Spartakem se těší i kapitán Náchoda Marek Brich. „Je to moje první větší zkušenost se zápasem tohoto typu. Všichni v kabině jsme na zápas s Policí natěšeni a doufáme, že to bude opravdu krásný fotbalový zážitek pro všechny, kdo se ho zúčastní. Všichni víme, jaké fanoušky Police má, a v jak hojném počtu chodí. Je to úctyhodné,“ říká zkušený středopolař pro Královéhradecký krajský fotbalový svaz.  

„Očekávám vysokou návštěvnost. Asi to bude největší fanouškovská kulisa, před kterou kdy v životě nastoupím. Samozřejmě člověk cítí i trochu nervozity, doufám, že nám nesváže nohy a divákům předvedeme kvalitní fotbalové utkání. A také věřím, že to bude krásný a pozitivní zážitek, na který budu ještě dlouho vzpomínat,“ dodal.

Zápas začíná v neděli o půl druhé odpoledne. Chcete-li se vyhnout frontám na vstupenky na místě, máte možnost koupit lístky za tradiční cenu 50 korun v Informačním centru v budově Pellyho domů.

 

Za krásné fotografie z předchozích zápasů Spartaku děkujeme sportovnímu fotografovi Miroslavu Holubovi.

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)