Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Starší přípravka obsadila v dalekém Jičíně 5. místo
banner

Starší přípravka obsadila v dalekém Jičíně 5. místo

René Herzán

Úterý, 12. února 2019

Starší přípravka obsadila v dalekém Jičíně 5. místo

V sobotu 9. února startovala starší přípravka Slovanu Broumov ve vzdáleném Jičíně. V konkurenci osmi týmů, se kterými se Broumov běžně v soutěži nepotkává, obsadili mladí broumovští fotbalisté 5. místo. Po turnaji panovala spokojenost, medaile však nebyly daleko!

"Po příjezdu na poslední chvíli jsme se v krásné a pro nás nezvykle velké hale jičínských extraligových házenkářů nestačili ani rozkoukat a hned jsme prohrávali s Novou Pakou 0:2. Teprve potom jsme se probrali, ale z tlaku po zbytek zápasu jsme vytěžili jenom snížení na 1:2. Druhé střetnutí s týmem Doubí Liberec, které působilo na turnaji asi nejfotbalovějším dojmem, jsme celý zápas vedli, bohužel jsme inkasovali ani ne půl minuty před koncem na 1:1 a kluci prožili veliké zklamání.

V dalších dvou zápasech jsme "umírali" na neproměňování i vyložených šancí a podlehli Jičínu 0:1, stejně tak Kosmonosům 0:1. Až teprve potom jsme začali proměňovat šance a poslední tři zápasy kluci vyhráli po pohledné hře bez inkasované branky. Nakonec z toho bylo 5. místo za 3 vítězství, 1 remízu a 3 prohry s celkovým pozitivním skóre 9:5.

Celkovým vítězem turnaje se stal celek Jičína, druhá skončila Nová Paka a třetí tým Doubí Liberec. Kluci odehráli kvalitní turnaj v krásném prostředí, vyslechli si chválu od trenérů ostatních družstev za předvedenou hru a přesvědčili se, že hrát mohou s každým. Snad se tyto získané zkušenosti převedou do dalších tréninků a zápasů," zhodnotil turnaj jeden z trenérů broumovské starší přípravky Aleš Freiwald.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)