Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Tým starší přípravky Slovanu Broumov vyhrál turnaj v Hronově
banner

Tým starší přípravky Slovanu Broumov vyhrál turnaj v Hronově

René Herzán

Neděle, 2. února 2020

Tým starší přípravky Slovanu Broumov vyhrál turnaj v Hronově

V tělocvičně Základní školy Hronov se v neděli hrál 7. ročník fotbalového turnaje O pohár Města Hronov kategorie starší přípravky. Slovan Broumov přihlásil dva týmy, a ten složený ze starších hráčů turnajem prošel jak nůž máslem. Vyhrál všech sedm zápasů, dostal pouze jednu branku a zaslouženě v turnaji zvítězil.

Na turnaji startovalo šest týmů hráčů narozených v roce 2009 a mladších. Vedle dvou týmů Broumova také domácí Hronov, Police nad Metují, Meziměstí a Zábrodí.

Starší tým Broumova předvedl bezchybnou kolektivní hru, o čemž svědčí jen jeden obdržený gól, a fakt, že hned devět z deseti hráčů si na turnaji vstřelilo branku. Opravdu každý hráč na turnaji předvedl svůj nejlepší výkon.

Střelecky se zaskvěl Ondra Kubásek, který dal 9 branek a jen o jednu mu utekl titul nejlepšího střelce turnaje. Svým výkonem si však zasloužil ocenění nejlepšího hráče turnaje. Znovu však opakuji, že parádní výkon předvedli všichni hráči týmu. Turnaj se povedl i brankáři Petrovi Štěpánovi. Ten odchytal všechny zápasy kromě toho se Zábrodím. Tím pádem na turnaji v šesti zápasech nedostal ani jeden gól, což je tak trochu unikátní. Samozřejmě mu k tomu pomohl celý tým, přesto Petr předvedl několik vynikajících zákroků, kterými svůj tým výrazně podržel.

Pěkný, i když trochu smolný, turnaj odehrál i mladší tým Slovanu. Ten ve třech zápasech remizoval, jeden prohrál o jednu branku, jeden o dvě a jen v jednom (se svými staršími kamarády) vysoko prohrál. Štěstí neměl ani v zápase o 5. místo s Meziměstím, když po remíze 1:1 prohrál na pokutové kopy a obsadil poslední 6. místo. I tak si všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovný výkon.

Poděkování patří pořadatelům hronovského turnaje, kteří dvoudenní turnajový maraton zvládli na jedničku (v sobotu se tu hrál stejný turnaj mladší přípravky). Turnaj byl hodně podpořen sponzory a medaile a poháry týmům předával i starosta Hronova Petr Koleta.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)