Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Týmům z Broumovska se v kraji nedařilo. Začal se hrát také okresní přebor

Týmům z Broumovska se v kraji nedařilo. Začal se hrát také okresní přebor

René Herzán

Pondělí, 16. srpna 2021

Týmům z Broumovska se v kraji nedařilo. Začal se hrát také okresní přebor

Týmům z Broumovska se o víkendu v krajských fotbalových soutěžích nedařilo. Police, Broumov, Hejtmánkovice i Meziměstí jsou bez bodu. Hrát se začal okresní přebor!

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - SK Červený Kostelec 2 : 4 (1 : 4)

Střelci: 32. Klapkovský Josef (pokutový kop), 68. Jandík Marek - 8. Tipelt Matěj, 19. Tipelt Matěj, 29. Hlava Lukáš, 45. Srkal Marek

Sestava Police: Vacho Libor, Routek Miroslav, Ansuma Musa, Matějka Jakub, Kudláček Ladislav, Franc Pavel (82. Nessoumou Jean David Désiré), Jandík Marek (C), Havrda Ondřej (74. Mbah Mcdon), Klapkovský Josef, Rieger Bohuslav, Růžička Pavel (46. Hauschke Jakub)

„Jestliže umíme pochválit, musíme umět i přijmout kritiku. Krásné počasí, plný dům, pouť, jen ten fotbal se dnes z naší strany nějak vytratil. Soupeř se poctivě připravil a my dnes totálně bez všeho. Nedá se nic dělat, něco zlé je pro něco dobré. V týdnu nás čekají dvě utkání, takže máme šanci na opravu,“ uvedl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Trenér hostujícího týmu D. Hlava dodal: „Taktická příprava a zodpovědný výkon všech hráčů na hřišti nám dnes přinesly tři body. V druhé půli nám lehce došly síly, ale utkání jsme dotáhli do zdárného konce.“ 

1. A třída

SK Česká Skalice - Slovan Broumov 4 : 1 (1 : 0)

Střelci: 41. Diviš Martin, 48. Böhm Lukáš, 56. Pípek Roman, 90. Diviš Martin - 50. Ponikelský Matěj

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Szalega Mikolaj (72. Soumar Lukáš), Kozielec Pawel Krzysztof (46. Bureš Pavel), Hečko Miroslav (C), Wilke Ervín, Spišák Ondřej, Svoboda David (46. Ponikelský Matěj), Gago Marek (72. Pokorný Jiří), Mucha Tomáš (62. Kot Kacper Leszek)

„Tento víkend bylo ve Skalici posvícení. A odrazilo se to i do zápasu - v teplém počasí nebylo tempo závratné, ale diváci kteří přišli, viděli pěkné góly,“ řekl trenér Skalice Petr Liška. 

Trenér Broumova Ondřej Zinke dodal: „Dostali jsme branku do šatny a po další chybě i na úvod druhé půle. Přes snížení jsme byli v útočné fázi málo nebezpečný a domácí si zaslouženou výhru v klidu pohlídali.“ 

1. B třída

Sokol Stěžery - Lokomotiva Meziměstí 7 : 2 (2 : 1)

Střelci: 6. Samšeňák Jan, 40. Vácha Karel, 15. Vácha Karel, 50. Pešl Jakub, 52. Pospíšil Patrik, 74. Mokrejš Jakub, 79. Tušic Tomáš, 90. Samšeňák Jan - 30. Balín Miroslav, 52. Šolc Petr

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Gajdoš Petr (57. Nývlt Zdeněk), Panny David, Šnábl Petr (C), Prokeš Martin, Kubeček Jakub, Balín Miroslav, Šolc Petr (73. Kitler Jindřich), Jirásek Vojtěch (57. Kindl Jakub), Mucha Josef, Smrček Pavel (75. Šimko Vladislav)

Jsem zklamaný, ale Stěžery se ukázaly v dobrém světle. Dali nám lekci z produktivity a nasazení. Když budeme dostávat laciné branky, neproměňovat šance a nebudeme hrát týmově, tak nemůžeme uspět. Doufám, že se hráči ponaučí a příště to bude lepší. Gratuluji domácím k vítězství,“ řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

Sekretář domácího týmu Marcel Tuček dodal: „Stále v nováčkovské euforii. Hosté drželi krok do stavu 1:1. Konečný výsledek byl už jen otázkou času a síly obou týmů v úmorném vedru.“

Sokol Hejtmánkovice - Spartak Opočno 0 : 3 (0 : 0)

Střelci: 49. Franc Jiří (vlastní), 75. Brožek Šimon (pokutový kop), 83. Polák Ondřej

Sestava Hejtmánkovic: Coufal Daniel (56. Remeš Miroslav), Harasevič Miroslav (C) (23. Fichtner Zdeněk), Schubert Jan, Hušek Filip, Bohatec Martin (46. Matějka Petr), Hušek David, Franc Jiří, Lehotský Jiří, Růžička Martin, Richter Filip (81. Korityák Tomáš), Korityák Jakub (46. Bartoš Matěj)

„Výsledek je pro nás krutý, ale fotbal se bohužel hraje na góly, a ne na tyče, které jsme v tomto utkání trefili 4x!! A když už jsme se trefili do branky, tak bohužel do vlastní a to rozhodlo. Dnes bychom nedali gól ani do půlnoci. Nezbývá nic jiného, než dát hlavu nahoru a pokusit se bodovat příště,“ uvedl trenér Hejtmánkovic Miroslav Harasevič. 

„Zápas by se dal nazvat „festivalem neproměněných šancí“ a bylo jasné, že rozhodne první gól. Domácí trefovali břevna a tyče, my jsme zase byli nepřesní nebo nás vychytal domácí brankář. Naši jalovost protrhli domácí vlastním gólem. Naše vítězství bylo zasloužené a týmu děkuji za potvrzení tří bodů ze zápasu s Lípou,“ dodal trenér Opočna Martin Šnajdr.

Okresní přebor

Velichovky - SK Červený Kostelec 4:0 (1:0)

Střelci: 33. Németh Mário, 74. Pácalt Martin, 78. Emlar Lukáš, 86. Karel Martin (pen.)

SK Babí - Sokol Zábrodí 2:1 (2:1)

Střelci: 17. Bryksi Petr, 20. Kozák Daniel - 38. Kosinka Filip

Spartak Police nad Metují B - Slavoj Teplice nad Metují 5:0 (2:0)

Střelci: 7. Šošovička Jakub (vl.), 37. Gavelek Vilém, 63. Káva Matěj, 71. Mbah Mcdon, 78. Káva Matěj

Stárkov – Dolany 2:2 (1:1)

Střelci: 43. Novák Filip, 93. Schreiber Pavel - 45. Kopecký Jakub, 80. Kopecký Jakub

Jiskra VEBA Machov - TJ Velké Poříčí B 2:0 (0:0)

Střelci: 66. Šulc Dominik, 80. Šulc Dominik

Sokol Velká Jesenice - AFK Hronov 1:3 (1:2)

Střelci: 8. Vít Jakub - 14. Kollert David, 38. Pylyp Igor, 53. Valtera Jakub

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)