Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • V Polici vládne spokojenost, ale i respekt z kvality soutěže
banner

V Polici vládne spokojenost, ale i respekt z kvality soutěže

René Herzán

Neděle, 24. listopadu 2019

V Polici vládne spokojenost, ale i respekt z kvality soutěže

Fotbalisté Spartaku Police nad Metují jsou jako nováček krajského přeboru na 5. místě tabulky. Předseda polického oddílu Karel Klimeš je tedy spokojený, přesto uznává větší kvalitu soutěže. Karel Klimeš odpověděl na několik otázek.

Jak jsi spokojen s podzimní částí sezóny?

Jestliže nováček soutěže uhraje 25 bodů, má kladné skóre, musí převládat spokojenost. Ale průběh podzimní části byl jak na houpačce. Po úvodních třech kolech a plném bodovém zisku, nás kde kdo viděl už jako favorita soutěže. Další průběh jasně ukázal, že nejvyšší krajská soutěž má svoji velkou kvalitu oproti 1. A třídě.

Kdy začnete a jaká bude zimní příprava?

Plán tréninků a soustředění není ještě přesně znám, ale určitě trenéři a realizační tým k zimní přípravě přistoupí jako v předešlém období.

Uvažujete o nějakých hráčských posilách?

V hledáčku je jedno jméno, maximálně dvě, ale současný kádr má plnou důvěru. Spíš bych byl rád, kdyby někdo z mladých hráčů působících v B mužstvu upoutal trenéry a mohl bojovat o šanci v A mužstvu.

Jaký je tvůj největší fotbalový podzimní zážitek?

Je jich víc. Třeba oba domácí zápasy s favority soutěže. Cidlina nám předvedla vše, co kandidát na postup do divize může nabídnout, s Libčany tuhý boj až do závěru utkání a bod s tímto soupeřem. A hlavně naši diváci! Atmosféra při utkání s Rychnovem nám nabídla podívanou, která na této úrovni nemá obdoby. Škoda jen, že náš řídící fotbalový orgán pro to nemá pochopení.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)