Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Vítězným týmem turnaje starých gard se stala Vítězná
banner

Vítězným týmem turnaje starých gard se stala Vítězná

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 5. února 2018

Vítězným týmem turnaje starých gard se stala Vítězná

Sportcentrum v Teplicích nad Metují bylo v sobotu 3. února 2018 dějištěm už 9. ročníku halového fotbalového turnaje starých gard nad 35 let, který pořádá teplická stará garda Old boys. Vítězem turnaje se stal tým FKS Vítězná.

Na turnaji hrálo sedm týmů, které se utkaly v jedné tabulce systémem každý s každým. Opět se turnaje zúčastnil tentokrát jeden tým reprezentace starostů České republiky.

Nejlépe na turnaj potrénovali hráči FKS Vítězná, kteří si vítězství zajistili v předposledním zápase, když se štěstím neprohráli s nakonec druhým týmem turnaje Bratry v triku. Lonští vítězové Kosáci obsadili překvapivě až šesté místo, další zajímavostí je, že poslední Velichovky neměly nikoho na střídání a přesto potrápily každého soupeře, se kterým se utkaly. Bramborovou medaili nakonec braly pořádající Teplice, které senzačně vyhrály nad třetím Broumovem.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Jindřich Kitler z týmu Bratři v triku, který se svěřil, že by raději vyměnil osobní cenu za zlato pro tým, nejlepším brankářem se stal z týmu Starostů ČR Aleš Salibor. Rozhodčí Tomáš Franěk a Lukáš Linhart zvládli tento turnaj na výbornou a zaslouží si velkou pochvalu, další velkou pochvalu zaslouží manželky fotbalistů, za řádné vedení občerstvovací stanice.

Konečné pořadí:

1. FKS Vítězná
2. Bratři v triku
3. Stará garda Broumov
4. Old boys Teplice nad Metují
5. Starostové ČR
6. Kosáci
7. Velichovky

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)