Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Zasloužené vítězství fotbalistů Broumova
banner

Zasloužené vítězství fotbalistů Broumova

René Herzán

Pondělí, 20. srpna 2018

Zasloužené vítězství fotbalistů Broumova

Fotbalisté Slovanu Broumov zdolali v dalším kole 1.A třídy tradičního soupeře z Úpice podařeným závěrem, když museli dotahovat jednobrankové vedení oslabeného soupeře. Změna rozestavení a nestárnoucí Vlasta Čihák zařídili senzační obrat v závěru utkání a plný bodový zisk pro omlazený domácí tým. V Polici před početnou diváckou kulisou se hrálo zajímavé okresní derby s mužstvem z Velkého Poříčí. Domácím se i přes stálou převahu nepodařilo vstřelit víc než jednu branku, soupeř hrozil z brejků a jeden se mu podařilo dotáhnout až do vedoucího gólu. V Polici asi zasloužená remíza.

1.A třída

Slovan Broumov vs. SK Sparta Úpice 3:1 (0 : 0)

Střelci: 79. Čihák Vlastimil, 82. Kotyza Jan, 87. Svoboda David, 67. Doubic Patrik 

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Frydrych Tomáš, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin (65.Salfický Ondřej), Němeček Tomáš (77.Spišák Ondřej), Kotyza Jan, Šimon Jakub, Svoboda David, Schubert Jan, Gago Marek, Hanzlík Ladislav (70.Čihák Vlastimil), Čihák Vlastimil, Salfický Ondřej, Spišák Ondřej, Hofman Daniel, Michálek Jan

"Začátek utkání přinesl z naší strany opět zahození tutovek a zmar v koncovce. Soupeř i v 10 měl své dvě příležitosti a v druhém poločase z nevinné situace otevřel skóre. Změnili jsme rozestavění a obrat obstaral nestárnoucí Vlasta Čihák, kterému chci i za kluky poděkovat, že v naší personální situaci pomohl. V poslední desetiminutovce jsme třikrát skórovali a dle mého zaslouženě zvítězili," uvedl trenér domácích Ondřej Zinke.

"Utkání ovlivnilo vyloučení našeho hráče hned na začátku utkání. Do konce poločasu si domácí tým vytvořil šance , které však neskončili brankou. Ve druhém poločase jsme chtěli přežít úvod což se nám podařilo a domácí tým ještě více znervóznět. Snažili jsme hrát aktivně což se nám vyplatilo a v 67. min. jsme se ujali vedení. Bohužel domácí během tří minut skore otočili, museli jsme hru otevřít a v závěru domácí tým přidal ještě jednu branku," okomentoval trenér hostů Radek Kaplan. 

Spartak Police nad Metují vs. TJ Velké Poříčí 1:1 (0:0) (2:4)

Střelci: 58. Šolc Petr, 56. Nguyen Van Son 

Sestava Police n.M.: Bouška Tomáš, Awuku Felix (46. Šolc Petr), Mucha Tomáš (46. Vik Petr), Ansuma Musa (46. Čermák Jaroslav), Hauschke Jakub, Jandík Marek, Jaroš Jaroslav, Klapkovský Josef, Kollert Jiří (C) (77. Kriegler Ladislav), Rieger Bohuslav, Kudláček Ladislav, Šolc Petr, Vik Petr, Čermák Jaroslav, Mžourek Jaroslav, Hejnyš Milan, Žiga Martin, Kriegler Ladislav

"Před početnou diváckou kulisou jsme fotbalový dnešek absolutně nezvládli. Nezbývá,než se zamyslet,vyhodnotit si situaci a omluvit polickým příznivcům," uvedl předseda oddílu domácích Karel Klimeš. 

1.B třída

TJ Lokomotiva Meziměstí vs. TJ Spartak Kosičky 1:2 (0 :0)

Střelci: 74. Gajdoš Petr (Pokutový kop), 57. Dašek Matěj, 60. Koliáš Radan

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Hanák Lukáš, Urban Patrik, Škola Adam, Mucha Josef (60. Smrček Jakub), Kubeček Jakub (46. Bureš Pavel), Gajdoš Petr (C), Lukasik Maciej (67. Škoda Jakub), Šnábl Petr, Smrček Pavel, Šprinc Petr (46. Krejčí Vojtěch), Škoda Jakub, Krejčí Vojtěch, Smrček Jakub, Čížek Petr, Bureš Pavel, Sedláček Tomáš

"Opět vyrovnaný zápas který měl skončit remízou. Bohužel kdo nedává góly nemůže vyhrát. Domácí nenašli odpověď na dvou brankoví náskok hostů a zase nezískali ani bod," řekl Patrik Urban, člen výboru a správce hřiště domácích. 

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)