Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Zmar fotbalistů Broumova, Police má bod, Martínkovice slaví první výhru
banner

Zmar fotbalistů Broumova, Police má bod, Martínkovice slaví první výhru

René Herzán

Pondělí, 13. srpna 2018

Zmar fotbalistů Broumova, Police má bod, Martínkovice slaví první výhru

Fotbalisté Slovanu Broumov pohrdli možností postoupit do krajského přeboru a věděli proč. Hned v prvním kole 1.A třídy dostali na domácím hřišti nakládačku od týmu FC Olympia HK/FK Kratonohy B. Police v závěru vedla, taktizovala, ale nakonec po penaltovém rozstřelu má jen bod. Úspěšně vstoupil do okresního přeboru nováček z Martínkovic, který bere tři body.

1.A třída

TJ Lokomotiva Hradec Králové - Spartak Police nad Metují 3 : 3 (2 : 2), na penalty 4 : 3

Střelci: 17. Drozd David, 25. Drozd David, 90. Hůlka Aleš - 22. Klapkovský Josef, 43. Jandík Marek, 86. Awuku Felix

Sestava Police: Bouška Tomáš, Vik Petr, Šolc Petr (56. Awuku Felix), Ansuma Musa, Hejnyš Milan (52. Mucha Tomáš), Jandík Marek, Jaroš Jaroslav (80. Kriegler Ladislav), Klapkovský Josef, Kollert Jiří (C), Rieger Bohuslav (89. Podhajský Karel), Kudláček Ladislav

"Dnešní zápas se musel divákům líbit. Hrál se rychlý kombinační fotbal na každé straně. Dělba bodů byla spravedlivá a v penaltách jsme získali bod navíc. Lepší začátek sezóny nemohl být. Hosté budou patřit k aspirantům na postup, proto dva body je velký zisk," řekl po zápase trenér Lokomotivy Michal Sobotka.

Slovan Broumov - FC Olympia HK/FK Kratonohy B 1 : 4 (0 : 3)

Střelci: 64. Gago Marek - 18. Klapka Filip, 21. Klapka Filip, 42. Holubec Matěj, 60. Jirásek Jakub

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Panny Davidm Němeček Tomáš, Hanzlík Ladislav, Wilke Ervín, Svoboda David, Gago Marek (68. Salfický Ondřej), Kotyza Jan, Schubert Jan (46. Spišák Ondřej)

"V úvodu utkaní jsme neproměnili tři velké příležitosti, to bylo důležité pro další vývoj utkání. Soupeř vyhrál zaslouženě, přehrál nás ve všech fotbalových činnostech a hlavně byl produktivnější," řekl po zápase trenér Broumova Ondřej Zinke.

1.B třída

TJ Sokol Lípa nad Orlicí - Lokomotiva Meziměstí 3 : 2 (2 : 2)

Střelci: 16. Charvát Erik, 19. Horký Jaroslav, 61. Vašata Josef - 36. Smrček Pavel, 39. Kubeček Jakub

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Hanák Lukáš, Urban Patrik, Sedláček Jan (79. Škoda Jakub), Škola Adam, Mucha Josef (73. Smrček Jakub), Kubeček Jakub (65. Krejčí Vojtěch), Gajdoš Petr (C), Lukasik Maciej, Šnábl Petr, Smrček Pavel

"Dnešní výkon našeho týmu byl na hony vzdálen potencionálu, který mužstvo má. Hosté byli více běhaví a přehrávali nás v osobních soubojích. Chvílemi to na hřišti vypadalo jako na kuželně. Bohužel za kuželky jsme byli my. Po přestávce došlo k mírnému zlepšení a díky výstavní trefě Pepka Vašaty bereme šťastné tři body. Dnes rozhodně nevyhrál lepší tým," řekl vedoucí domácího týmu Libor Beran.

Člen výboru meziměstského týmu Patrik Urban dodal: "Hosté začali odhodlaně a vytvořili si pár pěkných akcí. Domácí však využili dvou chyb hostujícího týmu a šli do vedení 2:0. Hosté se však nevzdali a do konce poločasu zvládli vyrovnat. Druhá půle byla velice vyrovnaná a fotbal se hrál nahoru a dolu. V 61. minutě se odrazil balón k domácímu útočníkovi a ten hezkou střelou do horního růžku poslal domácí do vedení. Bohužel, už na to hosté nestihli odpovědět a zápas skončil prohrou hostujícího celku."

Okresní přebor

Jiskra VEBA Machov - AFK Hronov 2:2 (0:0)

Střelci: 51. Kubeček Patrik, 67. Kubeček Patrik (pen.) - 63. Valtera Jakub, 63. Vursta Mykola

Sokol Hejtmánkovice - Slavoj Teplice nad Metují 4:1 (2:0)

Střelci: 12. Bohatec Martin, 45. Harasevič Miroslav (pen.), 52. Hušek Filip, 64. Richter Filip - 72. Fichtner Zdeněk (pen.)

Jiskra Martínkovice - Sokol Stárkov 2:1 (2:1)

Střelci: 6. Kindl Jakub, 27. Kindl Jakub (pen.) - 41. Lokvenc Lukáš

Dolany - Sokol Velká Jesenice 2:5 (2:1)

Střelci: 11. Náhlík Tomáš, 15. Ameti Ersin - 43. Slabý Tomáš, 52. Tulej Tomáš, 55. Kožený Martin, 71. Záliš Vojtěch (vl.), 72. Hanuš Petr

Červený Kostelec - SK Babí 1:3 (1:2)

Střelci: 6. Martínek Tomáš - 12. Hátaš David, 26. Hron Marek, 72. Voborník Aleš

Velké Poříčí - Sokol Mezilesí 4:2 (3:1)

Střelci: 8. Gois Jakub, 10. Gois Jakub, 14. Svatoš Petr, 83. Gois Jakub - 61. Maixner Lukáš, 88. Maixner Lukáš

Sokol Zábrodí - Velichovky 0:3 (0:2)

Střelci: 28. Vít Tomáš, 32. Vít Tomáš, 89. Šubrt Jaroslav

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)