Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Mladé broumovské volejbalistky obsadily na turnaji v Novém Městě nad Metují 2. místo
banner

Mladé broumovské volejbalistky obsadily na turnaji v Novém Městě nad Metují 2. místo

René Herzán

Středa, 13. prosince 2017

 Mladé broumovské volejbalistky obsadily na turnaji v Novém Městě nad Metují 2. místo

V neděli 12. listopadu rozehrály broumovské dívky svou sezónu v okresních turnajích v Mixáčku, což je smíšený turnaj holek a kluků ročníku 2002 a mladších v šestkovém volejbalu. Turnaje se zúčastnila Zuzka Hašková, Veronika Strakošová, Nicole Házová, Klára Jandová, Nela Čejchanová a Šárka Novotná. První turnaj se hrál v Novém Městě nad Metují a ženské volejbalové naděje zde vybojovaly krásné 2. místo.

"Soutěže se vedle Broumova zúčastnily dva týmy Vo Ce nad Metují, Náchod a Rtyně v Podkrkonoší. Broumov na rozjezd prohrál 2:0 s pozdějším vítězem turnaje Vo Ce A. Dívky se ale rozehrály a porazily Náchod 2:1. Po dobrém výkonu prohrály s Vo Ce B 1:2, kdy v tiebreaku prohrály těsně 14:16. V posledním zápase vyhrály 2:0 nad Rtyní. Broumov obsadil na turnaji krásné 2. místo. Přeji holkám na příštím turnaji, který se koná u nás 21. ledna 2018, stejný úspěch a nadšení. Na broumovský turnaj jste všichni srdečně zváni," uvedl po turnaji šéftrenér broumovské volejbalové mládeže Vráťa Bartoň.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)