Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Barevní volejbalisté hráli na turnaji v Novém Městě nad Metují
banner

Barevní volejbalisté hráli na turnaji v Novém Městě nad Metují

Vráťa Bartoň

Pátek, 15. listopadu 2019

Barevní volejbalisté hráli na turnaji v Novém Městě nad Metují

V neděli 10. listopadu se uskutečnil v Novém Městě nad Metují krajský festivalový turnaj pro oblast Náchodska ve žluté a oranžové kategorii. Samozřejmě s broumovskou účastí.

Dopoledne hrála žlutá kategorie. Na turnaji se sešlo 16 týmů. Broumov byl zastoupen jedním týmem ve složení Jáchym Ther, Pavel Sloupenský a Lukáš Němec. Týmy byly rozděleny do čtyř skupin po čtyřech. V základní skupině broumovský tým porazil Hronov C a Teplice nad Metují  a prohrál s Červeným Kostelcem D. Obsadil tak druhé místo ve skupině a postoupil do skupiny o 5. - 8. místo. Zde narazil na tři týmy Rtyně v Podkrkonoší, z toho týmy B a C porazil, ale nestačil na áčko. Tým skončil na celkovém 6. místě. Pro žlutý tým to byl velmi vydařený turnaj.

Odpoledne rozehrála turnaj oranžová kategorie. Na turnaji se sešlo celkem 30 týmů. Broumov byl zastoupen třemi týmy. Tým A - Róďa Indra a Tonda Stříbrný, tým B - Denis Dub a Honza Strelec, jsou týmy, které loni hrály žlutou kategorii. Tým C - Nelly a Šimon Kučerovi a Šárka Pátková, byl složen z nováčků, kteří přišli na volejbalový kroužek v září. Týmy byly rozděleny do pěti skupin po šesti týmech, kde hrál každý s každým. Týmy A a B v základních skupinách hrály podobně. Oba týmy dvakrát vyhrály a třikrát prohrály a obsadily ve svých skupinách čtvrté místo. Tým C v základní skupině čtyřikrát prohrál. Pro tým byl úspěch, že jednou vyhrál a obsadil tak páté místo. Ve skupině o 21. - 25. místo si tým C zahrál s ostatními týmy z pátých míst. Zde se mu už nepodařilo nikoho porazit a obsadil celkové 25. místo. Týmy A a B se sešly ve skupině o 16. - 20. místo. V zápase broumovských týmů vyhrálo áčko 15:7. Áčko ve skupině porazilo i zbylá družstva Voce A, Voce B a Červený Kostelec C a skončilo na 15. místě. Béčko ještě podlehlo Voce A, ostatní týmy porazilo a skončilo na celkovém 18. místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)