Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Barevní volejbalisté hráli v Novém Městě nad Metují

Barevní volejbalisté hráli v Novém Městě nad Metují

René Herzán

Středa, 29. listopadu 2017

Barevní volejbalisté hráli v Novém Městě nad Metují

V neděli 26. listopadu se konal druhý turnaj Okresní soutěže ve žlutém, oranžovém a červeném volejbale, který pořádalo Nové Město nad Metují. Nechyběly tu ani dva týmy z Broumova.

Tým Broumov ve žlutém volejbale (ve složení Filip Lukašák, Natálka Válková, Dorotka Novotná, Elenka Kultová a Róďa Indra) hrál ve skupině A, kde 3x vyhrál a 3x prohrál. Tento výsledek stačil na 4. místo ve skupině a boj o 7. - 8. místo s Náchodem B. Broumov zápas vyhrál a obsadil konečné 7. místo. Broumov se proti minulému turnaji v Broumově polepšil o tři příčky. V celoročním sčítání výsledků turnajů je zatím na 8. místě ze 14 týmů. Turnaj vyhrál tým Rtyně v Podkrkonoší, druhý byl Hronov A a třetí Náchod C.

Tým Broumov v oranžovém volejbale (ve složení Kuba Hašek, Tonda Hašek, Sárka Indra a Hanička Bartoňová) hrál skupinu C, kde 3x vyhrál a 3x prohrál. S tímto výsledkem odsadil 5. místo ve skupině a zahrál si o umístění ve skupině o 13. - 15. místo s pátými týmy ostatních skupin, tedy se Zájezdem C a Hronovem B. Broumov jeden zápas vyhrál a jeden prohrál. I přes jednu prohru tým Broumov skupinu vyhrál a obsadil tak 13. místo. Turnaj vyhrálo opět Staré Město A před Náchodem C a A. V celoročním sčítání výsledků turnajů je "oranžový" Broumov zatím také na 8. místě z 21 týmů.

"U obou týmů jsem spokojený s předvedenou hrou, i když výsledky tomu neodpovídají. U oranžového týmu jsem rád, že děti měly radost ze hry, i když se jim nedařilo jako na minulých turnajích. Většina týmů je tak vyrovnaná, takže rozdíl mezi 5. a 15. místem je minimální a záleží na každém dobře odehraném balónu," konstatoval po turnaji trenér broumovské volejbalové mládeže Vráťa Bartoň.

Další turnaj se uskuteční 11. února v Červeném Kostelci.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)