Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • "Barevní" volejbalisté se stále lepší!
banner

"Barevní" volejbalisté se stále lepší!

René Herzán

Sobota, 18. května 2019

"Barevní" volejbalisté se stále lepší!

V sobotu 11. května se konalo ve Starém Městě předposlední 4. kolo Okresní soutěže ve žlutém a oranžovém minivolejbale. Pro broumovský volejbal to byl vydařený turnaj.

Dopoledne hrála žlutá kategorie. Broumovskému týmu B (Jan Strelec, Jáchym Ther) se dařilo a získal své nejlepší umístění. V základní skupině třikrát vyhrál a dvakrát prohrál, obsadil druhé místo v základní skupině a postoupil do skupiny o 4. - 6. místo, kde týmy Broumova, Náchoda a Červeného Kostelec měly stejný počet bodů za jednu výhru a jednu prohru. Broumov B na skóre skončil na 6. místě.

Týmu A (Tonda Stříbrný, Dan Božić) se tolik nedařilo. V základní skupině všechny zápasy prohrál, obsadil šesté místo v základní skupině a tím postup do skupiny o 16. - 18. místo, kde porazil týmy Rtyně i Starého Města a obsadil celkové 16. místo.

Odpoledne se také dařilo oranžovému týmu (Dorotka Novotná, Natálka Válková, Elenka Kultová a Terezka Tietze). V základní skupině se týmu podařilo poprvé vyhrát, a to hned dvakrát. Skončil na čtvrtém místě v základní skupině a postoupil do skupiny o 13. - 16. místo, kde také dvakrát vyhrál a obsadil celkové 13. místo. I pro tento oranžový tým je to nejlepší výsledek, a to o celých 10 míst vzhůru.

Všechny barevné týmy čeká 2. června finálový turnaj v Náchodě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)