Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Blíží se 25. ročník Putování Broumovskem
banner

Blíží se 25. ročník Putování Broumovskem

Za KČT Broumov J. Chaloupková

Středa, 5. června 2019

Blíží se 25. ročník Putování Broumovskem

Členové Klubu českých turistů zvou milovníky přírody a zdravého pohybu na 25. ročník turistického pochodu Putování Broumovskem, který se bude konat v sobotu 15. června. Start i cíl Putování je na fotbalovém hřišti Stanislava Opočenského v Broumově od 7 do 10 hodin. Zápisné na startu je 20 korun, pro děti 10 korun, domů si odnese každý účastník diplom a tradiční "tlapkovou" medaili.

Využijte našeho pozvání a vyrazte do ticha skal, projděte se po úzkých pěšinkách v divokých roklích Broumovských stěn. Mezi kulisami vysokých skal bizarních tvarů se zaposloucháte do zpěvu ptactva a zapomenete na starosti všedních dnů. Při pohledu na Broumovský výběžek přes koruny stromů z hřebenu stěn si uvědomíte krásu našeho kraje. Ti, kteří si netroufnou na výstup na Stěny, se mohou zapsat na túru dlouhou 15 kilometrů a projít se po vyhlídkové cestě pod skalami.

Milovníci cyklovyjížděk se mohou vydat na třicetikilometrový výlet po cyklostezkách Broumovska, ti zdatnější si mohou prodloužit trasu na dvojnásobek po úbočích strání Javořích hor. Vysílením nepadnete, na každé trase na vás bude čekat restaurace, ve které se můžete občersvit a nabrat nové síly. Mezi davy turistů se také nebudete prodírat, Putování se tradičně účastní do stovky lidí. Ani nepřízně počasí se nemusíte bát - v dešti a mlhavém oparu získávají skály na kouzlu a tajemnosti.

Podrobnější informace o Putování získáte na internetových stránkách http://kctbroumov.unas.cz/.

Foto z minulého ročníku Jaroslava Chaloupková

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)