Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovská sportovní hala o víkendu patřila volejbalistům
banner

Broumovská sportovní hala o víkendu patřila volejbalistům

Vratislav Bartoň, Šéftrenér mládeže

Pondělí, 16. dubna 2018

Broumovská sportovní hala o víkendu patřila volejbalistům

Ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově se tento víkend hrál volejbal. V sobotu to byla populární Jarní volejbalová dvanáctihodinovka, v neděli turnaj dětí v "barevném" volejbalu.

V sobotu 14. dubna se konala Jarní broumovská dvanáctihodinovka. Na turnaji bylo pět týmů, do kterých se nalosovali volejbalisté a volejbalistky broumovského a hronovského volejbalu a jeden polský tým. Týmy si zahrály každý s každým ve skupině. Celý turnaj se nesl po celou dobu v přátelském duchu.

V neděli 15. dubna pořádal Broumov hronovskou část turnaje v barevném minivolejbalu, který sem byl přeložen kvůli přestavbě hronovské haly. Turnaj byl 4. kolem Okresní soutěže.

V 9 hodin se rozehrál turnaj ve žlutém volejbalu. Broumovský tým (Elenka Kultová, Natálka Válková, Dorotka Novotná a Róďa Indra) hrál ve skupině A, kde 3x vyhrál a 3x prohrál a obsadil 4. místo ze sedmi. Broumov si tak zahrál s Náchodem B o celkové 7. místo, který prohrál, přesto zopakoval své nejlepší umístění. Turnaj vyhrál Náchod A před Hronovem A a Červeným Kostelcem. V celkovém pořadí po čtyřech kolech se Broumov posunul o jednu příčku na 9. místo ze 14. týmů.

V 11 hodin začal turnaj v oranžovém volejbalu. Broumovský tým (Hanička Bartoňová, Kuba a Tonda Haškovi) hrál ve skupině B, kde 5x vyhrál a jednou prohrál. Takto hrály i týmy Starého Města A i C. Na skóre Broumov obsadil 2. místo a postoupil do skupiny o 4. - 6. místo, kde vyhrál nad Náchodem A a prohrál s Červeným Kostelcem B a obsadil celkové 5. místo. Turnaj vyhrálo Staré Město A před Zbečníkem B a A. V celkovém pořadí po čtyřech kolech se Broumov posunul o tři příčky na 5. místo z 21. týmů. Děti si turnaj užily jako hráči, i jako organizátoři, s velkým nadšením a za to mají moje velké díky.

Ve 14 hodin začal červený volejbal, kde letos Broumov nemá tým. Turnaj vyhrál Hronov E před Červeným Kostelcem A a C. Za hladký průběh turnaje děkuji všem, kteří měli tu odvahu a chuť mi s touto velkou akcí pomoci.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)