Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovské gymnastky se těší na další sezónu v nových slušivých dresech
banner

Broumovské gymnastky se těší na další sezónu v nových slušivých dresech

Radka Hofmanová

Neděle, 28. června 2020

Broumovské gymnastky se těší na další sezónu v nových slušivých dresech

Letošní sezóna se díky pandemii značně omezila. Od března do května byly zrušeny běžné tréninky včetně všech závodů, ale protože gymnastika je pro holky srdeční záležitost, i přes tato úskalí doma v rámci možností a s notnou dávkou improvizace nadále trénovaly.

Od konce května již opět můžeme využívat naší tělocvičnu ve sportovní hale, kam se trenérkám podařilo sehnat pár nových kousků tělocvičného vybavení. Návrat k běžným tréninkům byl o to radostnější, že si děvčata mohly zacvičit ve svých nových teamových dresech. Jak dresy, tak naše holčičky v nich vypadají fantasticky, a snad se v nich i budou dobře cítit na závodech a soutěžích, které nás čekají zase na podzim.

Poslední pondělní trénink před prázdninami jsme si užily v pohodovém duchu se sladkou odměnou na závěr. Gymnastky se celý školní rok moc snažily a podávaly velmi dobré výkony, za což jim patří veliká pochvala.

Abychom ani přes léto zcela nevypadly z rytmu, čeká nás ještě o prázdninách gymnastické soustředění ve sportovní hale. Máme tu skvělé zázemí včetně gymnastického nářadí k parádnímu řádění.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)