Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovské volejbalové naděje zatím sbírají zkušenosti
banner

Broumovské volejbalové naděje zatím sbírají zkušenosti

Vráťa Bartoň, Trenér mládeže

Sobota, 13. dubna 2019

Broumovské volejbalové naděje zatím sbírají zkušenosti

Broumovská volejbalová líheň měla na programu v uplynulých dnech několik turnajů. Děti na turnajích sbírají především zkušenosti, seznamují se s pravidly a především se hýbají!   

 

V sobotu 23. března jel broumovský Mixáček (Zuzka Hašková, Veronika Strakošová, Adéla Marešová, Šárka Machová, Lucie Martincová, Anička Hamáčková, Amálka Stříbrná a Honza Procházka) na 4. kolo okresní soutěže do Trutnova, kde odehrál zápasy ve skupině B o 5. - 8. místo. První zápas hrál proti Náchodu. Broumovský tým bohužel zůstal ještě jednou nohou v posteli a s nejhorším výkonem prohrál. Rozehrál se až proti Hronovu, který porazil. Nejlepší zápas byl proti favoritu skupiny Červenému Kostelci, kde těsně prohrál první set a těsně vyhrál druhý. Bohužel obrat nedotáhl až do konce a prohrál v tiebreaku. Skupinu vyhrál Červený Kostelec a postoupil tak zpět do skupiny A. Skupinu A vyhrál Trutnov a na příští turnaj sestupuje Ruchadlo Zájezd.

V sobotu 30. března se konalo v Hronově 4. kolo v Okresní soutěži žlutého a oranžového minivolejbalu. Ve žlutém minivolejbale tým Broumova A (Róďa Indra, Tonda Stříbrný a Dan Božić) hrál ve skupině B, kde dvakrát vyhrál, třikrát prohrál a skončil na 4. místě ve skupině. S tímto výsledkem postoupil do skupiny o 10. - 12. místo, kde oba zápasy vyhrál a obsadil celkově 10. místo.

Tým Broumova B (Jáchym Ther, Denis Dub, Honza Strelec) hrál ve skupině A, kde pouze jednou vyhrál a čtyřikrát prohrál a obsadil 5. místo ve skupině. Tím postoupil do skupiny o 13. - 15. místo, kde oba zápasy prohrál a obsadil celkové 15. místo.

V oranžovém minivolejbale hrál tým Broumova (Dorotka Novotná, Elenka Kultová) ve skupině D, kde všechny zápasy prohrál a skončil na posledním místě ve skupině. Postoupil tak do skupiny o 21. - 24. místo, kde se mu dařilo lépe, vyhrál dva zápasy a jeden prohrál. Skončil celkově na 21. místě. Holky musím pochválit, protože předvedená hra byla o mnoho lepší, než na minulých turnajích, a prohry byly jen o pár bodů. Tři zápasy skončily prohrou o pouhý jeden bod.

V neděli 7. dubna se konal v Červeném Kostelci každoroční Turnaj nadějí pro děti v červeném a modrém minivolejbale. Broumov jel na turnaj se dvěma modrými týmy. První tým "Labutě" (Sárka Indra, Hanička Bartoňová, Aneta Šemberová a Eliška Dočkalíková) jsou hráčky, které zatím hrají červený minivolejbal, doplněné o nováčky na volejbalovém kroužku. Všechny tyto hráčky hrály modrý minivolejbal poprvé. Druhý tým "Modrásci" (Jolča Lehotská, Bára Lorencová, Emilka Vaníčková a Janička Bartoňová) jsou holky, které v září začaly s volejbalem a je to jejich úplně první turnaj.

Na turnaji se sešlo 24 týmů z náchodského okresu a polských Zabkowic. "Labutě" hrály ve skupině A, kde se jim povedlo porazit jeden tým a skončily na 5. místě ve skupině. Postoupily do skupiny o 17. - 20. místo, kde se jim také nedařilo a skončily na 20. místě. "Modrásci" ve skupině D byli v jednom ze zápasů blízko vítězství, ale prohráli v prodloužení o 1 bod. Postoupili tak do skupiny o 21. - 24. místo. V této skupině byli také jeden bod od vítězství, ale nepovedlo se jim vyhrát a skončili na 24. místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)