Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovský tým "modrého" volejbalu uhrál zatím nejlepší umístění
banner

Broumovský tým "modrého" volejbalu uhrál zatím nejlepší umístění

René Herzán

Středa, 31. ledna 2018

Broumovský tým "modrého" volejbalu uhrál zatím nejlepší umístění

V neděli 28. ledna 2018 se ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově konal v tomto měsíci již třetí volejbalový turnaj, tentokrát v "modrém" volejbalu. Pořádal ho Volejbal Broumov za podpory města Broumova a DDM Ulity Broumov, která oblékla broumovské hráče do nových vydařených triček. Turnaj byl třetím kolem Okresní soutěže.

Turnaje se zúčastnilo 12 týmů z pěti měst okresu, rozdělených do dvou skupin podle umístění z minulého turnaje v Červeném Kostelci. "Týmy Broumova A i B hrály ve skupině B, kde se ve vzájemném duelu rozešly smírně 1:1 na sety. Ostatní zápasy oba Broumovy prohrály 0:2 na sety. Díky skóre Broumov A (Lucka Martincová, Kája Slavíková, Adéla Marešová a Honza Procházka) skončil ve skupině na 5. místě a Broumov B (Jana Bartoňová, Amálka Stříbrná, Anička Hamáčková a Michal Kollert) skončil na 6. místě. V zápase o umístění o 9. - 10. místo áčko vyhrálo nad Náchodem B v tiebreaku a je to pro naše družstvo zatím nejlepší výsledek. Béčko v zápase o 11. - 12. místo prohrálo v tiebreaku s Hronovem A," zmínil výsledky broumovských týmů trenér volejbalové mládeže Vráťa Bartoň.

Vítězem turnaje se stalo Ruchadlo Zájezd, druhý byl Náchod A a třetí Vo Ce nad Metují. Modrý volejbal čeká další turnajová zastávka v březnu v Hronově. V půlce Okresní soutěže vede Náchod A před Ruchadlem Zájezd a Vo Ce nad Metují. Broumov A je na průběžném 11. místě a Broumov B na 12. místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)