Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovský tým "modrého" volejbalu uhrál zatím nejlepší umístění

Broumovský tým "modrého" volejbalu uhrál zatím nejlepší umístění

René Herzán

Středa, 31. ledna 2018

Broumovský tým "modrého" volejbalu uhrál zatím nejlepší umístění

V neděli 28. ledna 2018 se ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově konal v tomto měsíci již třetí volejbalový turnaj, tentokrát v "modrém" volejbalu. Pořádal ho Volejbal Broumov za podpory města Broumova a DDM Ulity Broumov, která oblékla broumovské hráče do nových vydařených triček. Turnaj byl třetím kolem Okresní soutěže.

Turnaje se zúčastnilo 12 týmů z pěti měst okresu, rozdělených do dvou skupin podle umístění z minulého turnaje v Červeném Kostelci. "Týmy Broumova A i B hrály ve skupině B, kde se ve vzájemném duelu rozešly smírně 1:1 na sety. Ostatní zápasy oba Broumovy prohrály 0:2 na sety. Díky skóre Broumov A (Lucka Martincová, Kája Slavíková, Adéla Marešová a Honza Procházka) skončil ve skupině na 5. místě a Broumov B (Jana Bartoňová, Amálka Stříbrná, Anička Hamáčková a Michal Kollert) skončil na 6. místě. V zápase o umístění o 9. - 10. místo áčko vyhrálo nad Náchodem B v tiebreaku a je to pro naše družstvo zatím nejlepší výsledek. Béčko v zápase o 11. - 12. místo prohrálo v tiebreaku s Hronovem A," zmínil výsledky broumovských týmů trenér volejbalové mládeže Vráťa Bartoň.

Vítězem turnaje se stalo Ruchadlo Zájezd, druhý byl Náchod A a třetí Vo Ce nad Metují. Modrý volejbal čeká další turnajová zastávka v březnu v Hronově. V půlce Okresní soutěže vede Náchod A před Ruchadlem Zájezd a Vo Ce nad Metují. Broumov A je na průběžném 11. místě a Broumov B na 12. místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)