Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovským florbalistům se nedařilo
banner

Broumovským florbalistům se nedařilo

René Hezán

Sobota, 19. října 2019

Broumovským florbalistům se nedařilo

V sobotu 12. října 2019 se ve Sportovní hale na Spořilově odehrálo třetí kolo Amatérské florbalové ligy Broumov – AFL Broumov. Oba týmy "Pohodářů" však na body nedosáhly.

V dopoledním programu nastoupil tým FBC Pohodáři Broumov B a nečekalo je nic jednoduchého. Soupeři B týmu byly celky z 2. – 5. místa v tabulce. Odvedený výkon týmu B byl velice dobrý a i když byly zápasy velice těžké, hráči to celé odehráli se ctí a nasazením! I když žádné body nejsou, není se zač stydět. B tým se opět představí v soutěži už příští sobotu 26. října v dopolední skupině.

Sestava: Gólmani – Ondřej Pejskar a Matyáš Čech. Hráči – Jakub Kubásek, Jan Vít, Miloš Teichman, Matěj Strnad, Lukáš Jansa, Šimon Sluka, Jan Sloupenský, Josef Skřivan, Ladislav Vít, Radim Vajsar.

Orel Červený Kostelec 6:2 FBC Pohodáři Broumov B
(Jakub Kubásek 1+0, Miloš Teichman 1+0, Jan Vít 0+1)

Legendy G.m.b.H. 13:6 FBC Pohodáři Broumov B
(Jan Vít 3+1, Jakub Kubásek 2+0, Jan Sloupenský 1+0, Ladislav Vít 0+1)

Kanárci 8:2 FBC Pohodáři Broumov B
(Jan Vít 1+1, Jakub Kubásek 1+0)

Olymp Kramolna 8:7 FBC Pohodáři Broumov B
(Šimon Sluka 2+1, Josef Skřivan 2+1, Jakub Kubásek 2+1, Jan Vít 1+1, Jan Sloupenský 0+1)

FBC Pohodáři Broumov A skvěle začali sezónu v minulém kole, a tak se očekávalo, že se v dobrých výsledcích bude pokračovat. Bohužel toto kolo nezastihlo A tým v nejlepším herním rozpoložení, vůbec nic se nedařilo a pálila se jedna šance za druhou. V obraně to také nebylo co mělo, a tak tým vyšel v tomto kole bodově naprázdno. Na nápravu výsledků budou mít hráči A týmu šanci už příští sobotu v odpolední skupině.

Sestava: Gólmani: Pavel Jirman, Lukáš Vlach. Hráči: Martin Janata, Jakub Škoda, Šimon Horák, Lukáš Zajíček, Robin Vik, Aleš Prokop.

Nicht Team 2:0 FBC Pohodáři Broumov A

Savice 3:1 FBC Pohodáři Broumov A
(Robin Vik 1+0, Šimon Horák 0+1)

FBT Žďár nad Metují 5:1 FBC Pohodáři Broumov
(Šimon Horák 1+0, Aleš Prokop 0+1)

AHF Náchod 6:3 FBC Pohodáři Broumov A
(Jakub Škoda 2+0, Lukáš Zajíček 1+0, Aleš Prokop 0+1)

FBC Pohodáři Broumov zvou další nové spoluhráče do týmu. Nábor nových hráčů všech věkových kategorií je každou středu od 18:30 do 20 hodin a každý pátek od 14:15 do 16 hodin. Každý, kdo chce hrát a být součástí našeho týmu, je vítán.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)