Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovským volejbalistům se v únoru nedařilo
banner

Broumovským volejbalistům se v únoru nedařilo

Vráťa Bartoň

Pátek, 6. března 2020

Broumovským volejbalistům se v únoru nedařilo

V únoru se hrálo 2. kolo Zimního volejbalového poháru a turnaje barevného minivolejbalu. Výsledky broumovských týmů však nijak oslnivé nejsou.  

12. února v Náchodě odehrály ženy Broumov A turnaj o 1. - 4. místo v Zimním poháru. Broumov obsadil 4. místo a obhájil tak umístění z loňského a předloňského roku. Zimní pohár vyhrál tým Náchoda před Hronovem a Novým Městem nad Metují. Broumovské kadetky jako ženy Broumov B odehrály turnaj o 8. - 10. místo ve Velkém Dřevíči 23. února. Na turnaj se nedostavil tým Opočna, a tak vyhrál Broumov kontumačně 3:0. Zápas s Dřevíčem Broumov prohrál 1:3 (11:25, 25:23, 9:25, 23:25) a obsadil tedy celkově 9. místo.

23. února se odehrál také turnaj ve žluté a oranžové kategorii v Červeném Kostelci. Ve žluté kategorii tým A (Dan Božić a Jonáš Reinhardt) skončil celkově na 5. místě. V základní skupině 4x vyhrál a jednou prohrál. V zápase o umístění 2x vyhrál a také jednou prohrál. Tým B nebyl pro nemoc kompletní, proto jsme si k Pavlíkovi Sloupenskému vypůjčili hráče z jiných družstev. Tým skončil celkově na 3. místě. V základní skupině 3x vyhrál a jednou prohrál. Ve skupině o umístění jednou vyhrál a 2x prohrál. Turnaje se zúčastnilo celkem 22 týmů. Turnaj vyhrálo Ruchadlo Zájezd A před Červeným Kostelcem A a Broumovem B.

V oranžové kategorii zůstaly týmy daleko za očekáváním. Náš nejúspěšnější tým se turnaje nezúčastnil. Týmu A (Nelly a Šimon Kučerovi a Antonín Stříbrný) se vůbec nedařilo a skončil na 26. místě, když prohrál všech 5 zápasů v základní skupině. Podařilo se mu vyhrát pouze zápas o umístění. Tým B (Denis Dub a Honza Strelec) skončil na celkovém 21. místě. V základní skupině 2x vyhrál a 3x prohrál. Ve skupině to stačilo pouze na 5. místo. V zápase o umístění 3x vyhrál a jednou prohrál. Turnaje se zúčastnilo 22 týmů. Turnaj vyhrála Rtyně v Podkrk. D před Hronovem A a Starým Městem.

1. března se ve Rtyni v Podkrkonoší konal turnaj v červeném a modrém minivolejbale. Ani na tomto turnaji se našim týmům nedařilo. V červené kategorii tým A (Dorotka Novotná a Terezka Tietze) skončil na 11. místě. V základní skupině 2x vyhrál a 2x prohrál. Ve skupině o umístění 1x vyhrál a 2x prohrál. Pro tým to byl dobrý výsledek. Tým B (Natálka Válková a Elenka Kultová) skončil na posledním 20. místě, když prohrál všech 7 zápasů. Turnaj vyhrálo Ruchadlo Zájezd A před Ruchadlem Zájezd B a Rtyní v Podkrk. B.

V modré kategorii se broumovskému týmu (Tonda a Kuba Haškovi, Emma Skaláková a Hana Bartoňová) také nedařilo. Skončil na celkovém 22. místě. V základní skupině vyhrál pouze jednou a 3x prohrál. Ve skupině o umístění jednou vyhrál a jednou prohrál. Turnaje se zúčastnilo 23 týmů. Turnaj vyhrál Č. Kostelec A před Hronovem B a Č. Kostelcem C.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)