Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovští judisté získali na "poháru hejtmana" 11 medailí
banner

Broumovští judisté získali na "poháru hejtmana" 11 medailí

René Herzán

Pátek, 8. listopadu 2019

Broumovští judisté získali na "poháru hejtmana" 11 medailí

V sobotu 2. listopadu 2019 se ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově konal VIII. ročník turnaje O pohár hejtmana Královéhradeckého kraje žactva v judu. Zúčastnilo se ho 138 dětí z 20 oddílů, z toho 5 bylo z Polska.

"Z našeho oddílu startovalo 13 dětí a vybojovali 11 medailí. Jednu zlatou, dvě stříbrné a osm bronzových. Chválit jednotlivce je těžké. Všichni se prali, jak nejlépe umí. První místo v soutěži družstev a s ním i pohár vybojovalo družstvo SKP Náchod, druhé místo patří družstvu z DDM Chlumec nad Cidlinou a třetí obsadilo Dojo Sobotka z Polska. Oddíl z Broumova obsadil sedmou příčku," uvedl předseda broumovského oddílu Milan Němeček.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)