Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovští volejbalisté vyhráli jubilejní 40. ročník Memoriálu Slávky Streubelové
banner

Broumovští volejbalisté vyhráli jubilejní 40. ročník Memoriálu Slávky Streubelové

Miloš Biško

Středa, 29. srpna 2018

Broumovští volejbalisté vyhráli jubilejní 40. ročník Memoriálu Slávky Streubelové

V sobotu 17. srpna se na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v Broumově hrál jubilejní 40. ročník Memoriálu Slávky Streubelové. Do turnaje se zapojilo sedm smíšených týmů – 3 z Broumova, 2 z Polska, z Hronova a z Nového Města nad Metují. Vítězem se stal tým Broumov I.

Po vyrovnaných zápasech ve skupinách postoupily do semifinále č. 1 týmy Polsko Blonďáci a Hronov (Primátor), ve kterém byl úspěšnější polský tým. V semifinále č. 2 se utkal Broumov I. a Broumov Omladina. Lepší byli ti starší. V zápase o třetí místo porazil Hronov (Primátor) Omladinu.

Boj o první místo byl jako tradičně vyvrcholením pěkných zápasů a snesl srovnání s krajskou soutěží AVL (mixů). Broumov se po prohráném prvním setu (23:25) nevzdal, druhý set vyhrál (25:22) a ve vyrovnaném tiebreaku ukázal větší zkušenost v koncovce, když otočil z nepříznivého stavu 11:14 na konečných 17:15. Tím se stal vítězem jubilejního 40 ročníku a vybojoval pohár pro domácí volejbalisty.

Na turnaj se přišli podívat fanoušci i bývalí hráči broumovského volejbalu. Díky nim byla atmosféra na hřišti skvělá a těšíme se na další ročník. Poděkování patří všem organizátorům zvláště Eda Cvrček (organizace) Iva Krtičková (příprava a ceny). Dále sponzorům: Město Broumov, Pivovar Broumov, Hobra – Školník, VEBA, Lesy ČR, Vejplata SPORT a Diakonie.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)