Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Dětská tour Severovýchod na Grosshofu
banner

Dětská tour Severovýchod na Grosshofu

Otto Tauchman

Sobota, 20. června 2020

Dětská tour Severovýchod na Grosshofu

Stále ještě po golfu vyhladovělí a hry chtiví hráči a hráčky juniorských kategorií s rodiči zaplnili v sobotu 6. června 2020 hřiště na broumovském Grosshofu. Celkem ve všech kategoriích startovalo 61 golfistek a golfistů od devíti do osmnácti let. Kromě reprezentantů klubů z Královéhradeckého a Pardubického kraje, přijeli někteří i z Liberce nebo Prahy.

Za domácí klub nastoupilo šest mladých golfistů. Největších úspěchů dosáhli ve svých kategoriích Jakub Baláž (na titulní fotografii vlevo), který byl stříbrný, a Matyáš Berka (na první fotografii v galerii také vlevo), ten byl mezi svými vrstevníky třetí.

Trenér mládeže Jarda Beran okomentoval celodenní dění na hřišti následovně: "Grosshof 2020? Zase voda! Tentokrát se přidal i nárazový vítr, který "zařídil" i několik dešťových přeháněk zejména v odpoledních hodinách. Bohužel to horší potrápilo dvě závěrečné kategorie mladších a začínajících hráčů. Počáteční rozpaky v rouškách při prezentaci a rozpravě v klubovně zakrátko zmizely v dáli spolu s odpálenými míči prvních flightů turnaje. A tak už se jen samo hřiště bálo o svůj rekord - 67 ran na 18 jamek. A náš servisní tým Grosshofu se zase bál, aby vše běželo hladce, bez problémů a bez deště. Nakonec nás vypekl jen ten déšť. Rekord hřiště odolal. Ale pouze o dvě rány! Kadet Jan Beneš přinesl excelentních 69 ran a vyhrál – velká gratulace z Grosshofu. Teplo v klubovně a výborná svíčková po hře snad také přispěly ke zdárnému ukončení dalšího turnaje DTSV. Podle díků rodičů a hráčů další solidní turnaj za námi. A pak už jen poháry, diplomy, dárky od klubu a od Pavla Špreňara. Za rok zase na shledanou!"

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)