Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Golfisté na Grosshofu obdarovávali
banner

Golfisté na Grosshofu obdarovávali

Jaroslav Beran

Pátek, 31. května 2019

Golfisté na Grosshofu obdarovávali

Na sobotu 25. května jsme na Grosshofu připravili zajímavý turnaj pro pomoc a podporu mladého kamaráda Maxima Plachého. Do turnaje se přihlásilo 33 borců ochotných pomoci a svojí účastí podpořit další kvalitní akci pořádanou klubem.

To, že golfoví kamarádi dostali opět od květnového počasí pěkně zabrat a přišli do klubovny promočeni, je jen dalším důkazem, že když jde o dobrou věc, jde se do toho za každého počasí. Dokonce několik kamarádů, kteří se nemohli zúčastnit, přivezlo dárek do dražby nebo finanční částku už během týdne před turnajem.

Po výměně oblečení a bot následovalo vyhlášení výsledků. Malý turnaj na 9 jamek se stal kořistí Denise Víta, druhá skončila Veronika Bartoňová a třetí Anton Šalata. Velký turnaj na 18 jamek: Muži – Tomáš Notek, druhý Oto Sloupenský a třetí Radomír Čepek. V dámské kategorii zvítězila Marcela Růžičková, druhá Jana Puschmannová a třetí Elly Storteboom.

Kdo u nás už byl, viděl. Je krásné sledovat "bláznění", jak se dokáží chlapi i děvčata vyhecovat, aby ta láhev, nebo pro někoho jiná nepotřebná věc, byla teď právě "moje" a byl důvod zaplatit pro dobrou věc. A přetahování o dva dorty, kdy se přidávalo stále výš a výš, buď ROZKRÁJET - NEKRÁJET, beru domů, no paráda. Jasně, že se oba snědly v klubovně u kávy, ale cena obou pochoutek byla dost vysoko.

A tak po sečtení výsledku dražby a přidání finanční částky ze startovného turnaje, nakonec vyšla solidní částka, která snad pomůže mladému Maximovi k zajištění dalších pomůcek pro kvalitní život. A sportovci z Grosshofu opět dokázali, že nemyslí jen na sebe a dokáží pomoci, když je třeba.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)