Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Golfové hřiště Grosshof je v České republice hodně ceněné
banner

Golfové hřiště Grosshof je v České republice hodně ceněné

René Herzán

Pondělí, 10. prosince 2018

Golfové hřiště Grosshof je v České republice hodně ceněné

Golfový spolek Všudehrálů sdružující hráče, kteří hráli na více než 60 českých hřištích, už po páté vybíral nejlepší české hřiště. V této anketě si opět velmi dobře vedl broumovský golfový resort GC Grosshof!

Letos zvítězila osmnáctka na severu Moravy, Ostravice. Druhá je severočeská Ypsilonka a třetí Karlovy Vary. Mezi devítijamkovými hřišti obhájily prvenství Lipiny. Celkem hlasovalo 124 členů spolku, který má nyní už 176 členů.

"Grosshof je opět mezi devítkami "na bedně", konkrétně na druhém místě o pouhé čtyři tisíciny bodu. Celkově uzavíráme první třetinu mezi všemi golfovými rezorty v ČR, což je proti loňskému roku zlepšení o sedm míst! V hodnocení "Atmosféra" jsme poskočili z loňského 7. na skvělé 3. místo absolutně a v TOP TEN zůstáváme v tomto kritériu jedinou devítkou!," zhodnotil výsledek ankety manažer GC Grosshof Jan Bitvar.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)