Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Haloweenská gymnastika
banner

Haloweenská gymnastika

Radka Hofmanová

Čtvrtek, 18. listopadu 2021

Haloweenská gymnastika

Broumovské gymnastky od září opět pravidelně a pilně trénují, přibylo nám pár malých děvčat, které se s tímto náročným sportem pomalu seznamují.

Pod vedením trenérek Věry Veselovské, Radky Archlebové a Evy Procházkové se děvčata scházejí dvakrát týdně ve sportovní hale na Spořilově. Gymnastické tréninky jsou zaměřeny nejenom na osvojení si základních gymnastických i akrobatických prvků na nářadích jako je kladina, kůň, hrazda apod. ale zejména na pravidelné a poměrně intenzivní posilování celého těla, což je pro správné provedení těchto prvků naprosto nezbytné. A ačkoli se laickým pohledem zdají být některé základní prvky, jako je stojka nebo hvězda, vcelku snadné, správné provedení snadné rozhodně není.

Aby to nebyla jen nekončící dřina, připravily trenérky na středeční schůzce (3. 11.) pro děvčata zábavné povyražení v haloweenském duchu. Na programu bylo společné vyřezávání dýně, legendární, a tak trochu záškodnická soutěž s praskáním balonků přivázaných k nohám soutěžících či pojídaní vynikajících donutů bez pomoci rukou zavěšených na stromě. Nechyběly masky, kostýmy nebo zářivé paruky a podobné blbůstky, které děti, a holky obzvlášť, prostě milují. Speciální trénink zakončily gymnastky stezkou odvahy, které se nezalekly ani ty nejmenší a statečně ji absolvovaly.

Speciální haloweenský trénink si všichni zúčastnění skvěle užily a jako pomyslnou třešničku na dortu dostaly ještě sladkou odměnu na cestu domů.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)