Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Judistka Vondřejcová bronzová na mistrovství republiky
banner

Judistka Vondřejcová bronzová na mistrovství republiky

René Herzán

Pondělí, 4. listopadu 2019

Judistka Vondřejcová bronzová na mistrovství republiky

V sobotu 2. listopadu se v Brně konalo finále Mistrovství České republiky v judu. Kristýna Vondřejcová z Heřmánkovic vybojovala třetí místo a domu si přivezla bronzovou medali.

Vyladit sportovní formu před mistrovstvím republiky si 13. října zajela Kristýna Vondřejcová na Super ligu do polské Olesnice. Po krásném výkonu si přivezla z Polska zlatou medaili.

Dobu podzimních prázdnin strávila ve slovinském Kopru na světovém poháru juda, kde se probojovala až do čtvrtfinále. Vrcholem judistické sezóny byla pro Kristýnu účast na již zmíněném mistrovství republiky, kde vybojovala bronzovou medaili.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)