Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Malý krůček pro volejbalový svět, ale velký krok pro broumovské kadetky
banner

Malý krůček pro volejbalový svět, ale velký krok pro broumovské kadetky

René Herzán

Pondělí, 18. února 2019

Malý krůček pro volejbalový svět, ale velký krok pro broumovské kadetky

V sobotu 16. února hrály broumovské ženy "B" - kadetky Zimní pohár o 8. - 10. místo doma ve Sportovní hale na Spořilově. Tým SK Nové Město nad Metují se nedostavil, takže zápas o 8. místo si zahrál Broumov s Jezbinami. Vstup do zápasu broumovským volejbalistkým vyšel výtečně a vyhrály první set. Povedly se jim i další dva sety a porazily Jezbiny 3:0. Obsadily tak 8. místo v Zimním poháru. Byla to pro holky úplně první výhra za rok a půl, co hrají proti okresním týmům.

Výhrou udělaly radost nejen samy sobě, ale i rodičům a trenérům Lídě Martincové a Vráťovi Bartoňovi. Dalším krůčkem je zopakovat výhru a odpoutat se ze dna tabulky v okresní soutěži.

O týden dříve se konalo 2. kolo Zimního poháru žen. Broumovské ženy "A" jely v sobotu 10. února do Náchoda utkat se o vítězství v poháru. Bohužel týmy z Náchoda, Hronova a Opočna byly nad jejich síly, broumovské volejbalistky obsadily 4. místo a tím obhájily umístění z loňského roku. Turnaj vyhrál tým Náchoda.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)