Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Masarykova základní škola vyslala na turnaj do Náchoda pět týmů
banner

Masarykova základní škola vyslala na turnaj do Náchoda pět týmů

Vrat

Středa, 24. června 2020

Masarykova základní škola vyslala na turnaj do Náchoda pět týmů

V Náchodě se 6. června konal školní turnaj žáků prvního stupně v oranžovém a červeném volejbale. Broumovská Masarykova základní škola se zúčastnila se třemi oranžovými a dvěma červenými týmy.

Oranžového turnaje se zúčastnilo 24 týmů z deseti škol rozdělených do čtyř skupin po šesti. Broumovský tým A (Kuba Hašek, Tonda Hašek a Vilém Beneš) ve skupině A dvakrát vyhrál a třikrát prohrál a obsadil 4. místo a postoupil do skupiny o 13. - 16. místo, kde všechny tři zápasy vyhrál a obsadil celkové 13. místo. Tým B (Hanička Bartoňová a Sárka Indra) hrál ve skupině B, kde se mu dařilo lépe. 3x vyhrál a 2x prohrál, obsadil 3. místo a postoupil do skupiny o 9. - 12. místo, kde po dvou porážkách obsadil 11. místo. Nejvíce se dařilo týmu C (Tereza a Tomáš Freiwaldovi), který ve skupině vyhrál všechny zápasy a tím vyhrál celou skupinu. Ve skupině o 1. - 4. místo jen jednou prohrál, stejně tak jako i náchodská ZŠ a ZŠ ze Starého Města. O umístění rozhodovalo lepší skóre. Broumovský tým měl nejhorší skóre a obsadil pro nás krásné 3. místo. Turnaj vyhrálo Staré Město.

Červeného turnaje se zúčastnilo 18 týmů ze šesti škol. Broumovský tým A (Martin Hašek a Lukáš Hofman) hrál ve skupině B a tým B (Emilka Vaníčková a Sára Házová) hrál ve skupině C. Tyto děti šly na turnaj posbírat zkušenosti, protože se volejbalu věnují necelý rok, a bylo to také výsledkově znát. Oba týmy ve skupinách jednou vyhrály a 4x prohrály, obsadily tak 5. místa ve skupinách a potkaly se ve skupině o 13. - 15. místo ještě se ZŠ z Červeného Kostelce, se kterou prohrály a tým A porazil Tým B. Turnaj vyhrál tým E z Červeného Kostelce, druhý byl tým A z Hronova a třetí opět ZŠ z Červeného Kostelce - tým C.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)