Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Medaile pro ČR na Czech Disabled Golf Masters 2019
banner

Medaile pro ČR na Czech Disabled Golf Masters 2019

René Herzán

Sobota, 6. července 2019

Medaile pro ČR na Czech Disabled Golf Masters 2019

Golf Club Mstětice hostil ve dnech 28. - 30. června 2019 již devátý ročník turnaje světového poháru v golfu hendikepovaných Czech Disabled Golf Masters 2019. Po mnoha kladných ohlasech zahraničních účastníků na loňský ročník se v letošním roce přihlásilo rekordních 83 hráčů z 19 zemí světa včetně reprezentantů ze zámoří – Kanady a Chile. Veliký úspěch zaznamenal ve stablefordové kategorii Stanislav Jirásek z broumovského GC Grosshof, který tuto kategorii vyhrál s převahou 4 ran před druhým a 10 ran před třetím v pořadí.

"Jsem moc rád, že jsem si z ME ve Španělsku přivezl formu i sem do Česka a zvítězil a o dost snížil HCP. Nebylo to ale vůbec lehké, protože největším soupeřem všem golfistů bylo úmorné vedro po oba dva dny. Ale přežili jsme to všichni a to je fajn," řekl po turnaji Stanislav Jirásek.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)