Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Meziměstí žilo o víkendu volejbalem

Meziměstí žilo o víkendu volejbalem

Petr Šeda, Lenka Urbanová

Neděle, 4. března 2018

Meziměstí žilo o víkendu volejbalem

Po roce byl v pátek 2. března v Meziměstí opět zahájen tradiční, už 29. ročník, sportovního turnaje 24 hodin volejbalu. Děti i dospělí, velcí i malí, mladí i staří, sportovci i nesportovci – ti všichni se přišli podívat na tento tradiční turnaj, který se konal v rámci operačního programu Interreg V-A pod hlavičkou projektu Pod jednou střechou 2.

Krátce před 17. hodinou zahájila turnaj starostka Meziměstí Eva Mücková. Současně se zahájením ocenil radní Královéhradeckého kraje Pavel Hečko Čestnou plaketou pořadatele Petra Šedu, Lenku Urbanovou a celý pořadatelský tým za dlouhodobý a odpovědný přínos v pořádání sportovních a volnočasových aktivit v Meziměstí. Společně s plaketou převzali také pamětní pohár.

Vzápětí začal samotný turnaj, ve kterém proti sobě nastoupily dvě skupiny družstev. Fialovou skupinu reprezentovala družstva ZOO ze Dvora Králové, LEóóó tým, Patroš tým a Teplice nad Metují. Za žlutou skupinu hrály týmy Mydli to mydli, Plachtaři z Pardubic, Žárow z Polska a Holice. Dohromady se na hrací ploše mezi sebou utkalo téměř 60 hráčů.

Po 24hodinovém maratonu volejbalových zápasů nakonec vyhrála žlutá skupina 34:33. Každé družstvo obdrželo dárkové balení a pohár. Zvláštní cena byla věnována nejstaršímu, nejmladšímu a nejlepšímu hráči.

Sobotní odpoledne v Meziměstí patřilo tradičním soutěžím pro děti a dospělé. Všichni soutěžící děti si odnesly ceny a především chuť dále sportovat. Zázemí pro družstva, jejich hráče a návštěvníky bylo zajištěno v divadelním sále, a to na téma "Vazební věznice". V jednom rohu divadla byla postavena maketa vězeňské cely, naproti byla vybudována vězeňská ošetřovna a v dalším rohu byl zřízen koutek pro děti. Na jevišti byly vystaveny ceny, o které se po skončení turnaje losovalo. Ještě jednou si dovolujeme za pořadatele poděkovat všem, kteří nám s organizací "24 hodinovky" pomohli.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)