Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Modrým volejbalistům se nedařilo. Koncem ledna budou hrát turnaj v Broumově

Modrým volejbalistům se nedařilo. Koncem ledna budou hrát turnaj v Broumově

René Herzán

Pondělí, 18. prosince 2017

Modrým volejbalistům se nedařilo. Koncem ledna budou hrát turnaj v Broumově

V neděli 17. prosince se konal druhý turnaj Okresní soutěže v modrém volejbale, který pořádal Červený Kostelec. Turnaje se zúčastnilo 12 týmů. Broumovským týmům se nedařilo. Další šanci na zlepšení budou mít 28. ledna v Broumově.

Tým Broumov A ( Lucka Martincová, Kája Slavíková, Adéla Marešová a Šárka Machová) hrál ve skupině B, kde se mu moc nedařilo. První čtyři zápasy prohrál 0:2 na sety a až v posledním zápase remizoval 1:1. To bohužel stačilo na poslední místo ve skupině B a boj o 11. - 12. místo. Tým Broumov B (Jana Bartoňová, Anička Hamáčková, Michal Kollert a Veronika Hermanová) hrál ve skupině A, kde dvakrát remizoval a třikrát prohrál. Tým skončil na pátém místě a zahrál si zápas o 9. - 10. místo.

Tým A prohrál těsně zápas o umístění s Červeným Kostelcem A 20:23 a 22:23. Tým B také prohrál zápas o umístění s Hronovem A. Oproti předchozímu turnaji v Náchodě se ale posunul tým B o dvě příčky dopředu.

"Přál bych si, aby se oběma týmům povedlo na domácím turnaji 28. ledna 2018 konečně vyhrát alespoň jeden zápas v základní skupině. Přijďte týmy povzbudit, ať se jim daří," řekl trenér broumovské volejbalové mládeže Vráťa Bartoň.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)