Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Na Memoriálu Svatopluka Frödeho každý broumovský judista vybojoval medaili

Na Memoriálu Svatopluka Frödeho každý broumovský judista vybojoval medaili

René Herzán

Středa, 30. května 2018

Na Memoriálu Svatopluka Frödeho každý broumovský judista vybojoval medaili

Ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově se 19. května konal už 10. ročník judistického Memoriálu Svatopluka Frödeho, kterého se zúčastnilo 55 dětí ze šesti oddílů. O mezinárodní účast se postaraly dva oddíly z Polska. Z broumovského oddílu startovalo 14 dětí a všechny vybojovali medaili.

Tento turnaj se nesl ve výročním ovzduší, protože 9. června to bude 20 let, kdy Milan Němeček založil v Broumově oddíl juda. Proto na tomto turnaji všichni závodníci, trenéři a rozhodčí dostávali pero s názvem oddílu včetně vytištěné dvacítky.

Z broumovských judistů na turnaji ve svých kategoriích zvítězili Tereza Freiwaldová, Břetislav Verner, Denis Zelený a Václav Harasevič. Druhá místa obsadili Andrea Staňková, Tereza Brutovská, Michal Zelený, Martin Hašek, Ondřej Ptáček a Vu Manh Long a bronzovou medaili si na krk pověsili Natálie Rosová, Kateřina Harasevičová, Tomáš Lazor a Tomáš Rosa.

"Všichni bojovali statečně a s nasazením o co nejlepší umístění. Patří jim za to velké dík. Jako vždy je potřeba na takovémto turnaji připravit tělocvičnu. O to se postarala nevelká skupina rodičů. I jim patří poděkování," uvedl Milan Němeček a zmínil ještě další úspěchy broumovské judistky: "Velice dobrých výsledků dosahuje nyní naše nejlepší judistka Kristýna Vondřejcová. Ta 19. května vybojovala v polské Swidnici 1. místo a 26. května 2. místo na VC Pardubic. Blahopřejeme."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)