Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Na mezinárodním golfovém turnaji Czech Disabled Golf Masters se dařilo Grosshofákům
banner

Na mezinárodním golfovém turnaji Czech Disabled Golf Masters se dařilo Grosshofákům

René Herzán

Pondělí, 26. června 2017

Na mezinárodním golfovém turnaji Czech Disabled Golf Masters se dařilo Grosshofákům

Na skvěle připraveném hřišti ve Mstěticích se ve dnech 17. - 18. června odehrál již sedmý ročník mezinárodního turnaje Czech Disabled Golf Masters, který je stabilně zařazen do nejvyšší evropské série EDGA Golf Tour. Na tomto významném turnaji bojovali o cenné body do světového žebříčku reprezentanti z 15 zemí. Významnou stopu zde zanechali hráči, kteří mají vztah k broumovskému GC Grosshof, Stanislav Jirásek, Lukáš Šnobl a Tomáš Prouza.

V kategorii 3 – stroke play nastoupil Tomáš Prouza, který s vedením Grosshofu konzultuje některé organizační záležitosti, a chyběly mu na medailové pozice pouze 4 údery. Celkově tak obsadil velmi hezké 5. místo.

V kategorii Stableford nastoupil člen GC Grosshof Stanislav Jirásek, který skončil také na výborném 5. místě.

V letošním roce byly vypsány mimo hlavní kategorie ještě dvě z úrovně Access, Stableford 26,5 – 36 a 37 – 54. V první zvítězil Pavel Bambousek hrající z paragolferu s náskokem dvou bodů před velkou českou nadějí – juniorem a členem GC Grosshof Lukášem Šnoblem a třetím Tapio Eitovaarou z Finska.

Zdroj www.czdga.cz

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)