Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Na olivětínské střelnici se střílelo na lišku
banner

Na olivětínské střelnici se střílelo na lišku

René Herzán

Úterý, 4. září 2018

Na olivětínské střelnici se střílelo na lišku

V sobotu 25. srpna 2018 se uskutečnil na střelnici SK Hubert Broumov již 12. ročník soutěže Olivětínská liška. Toto tradiční střelecké klání pořádá Střelecký klub Hubert Broumov.

"Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 23 střelců. Soutěžilo se ve střelbě z malorážkové pušky s optikou v disciplínách liška 50 m, liška na průseku 35 m a liška otočná 25 m. První místo a putovní trofej získal Michal Kumprecht s nástřelem 339 bodů, na druhém místě se umístil Josef Černý s nástřelem 336 bodů a třetí místo si vybojoval Josef Matouš mladší s nástřelem 331 bodů. Ředitelem soutěže byl František Vlček a předsedou hodnotící komise byl Luděk Sedláček. Úspěšným střelcům blahopřejeme," uvedl hlavní rozhodčí soutěže Josef Palhoun.

Foto Miroslav Šmíd

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)