Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Ohlédnutí za podzimní volejbalovou sezónou v Broumově

Ohlédnutí za podzimní volejbalovou sezónou v Broumově

René Herzán

Úterý, 10. října 2017

Ohlédnutí za podzimní volejbalovou sezónou v Broumově

Druhý ženský tým v soutěži, tradičně dobré umístění mužů, netradičně špatné u žen a zapojení broumovské mládeže do "barevného" volejbalu. Tak by se stručně dala hodnotit podzimní sezóna volejbalového oddílu Slovanu Broumov.

Letos se ženské okresní soutěže 2. třídy poprvé zúčastnily budoucí naděje, jako tým Slovan Broumov B. Letošní sezóna je pro dívky seznamování se se zápasy šestkového volejbalu. V loňském roce hrály modrý volejbal, který se hraje pouze ve třech na menším hřišti, proto po podzimní části skončily na posledním 8. místě tabulky. "Ale musím děvčata pochválit, že se zápas od zápasu herně zlepšují a snášejí statečně nováčkovskou daň. Chci poděkovat i Lídě Martincové za spoluúčast na trénincích a zápasech," má slova chvály Vratislav Bartoň, který vede přípravu broumovské volejbalové mládeže. Jarní část soutěže začíná 4. května 2018.

Broumovští muži také dohráli podzimní část okresní soutěže 1. třídy, ve které hrálo osm týmů. Broumov vyhrál šest zápasů a prohrál pouze jeden proti Hronovu. Broumov tak přezimuje v tabulce na druhém místě za Hronovem se stejným počtem bodů, ale s horším skóre. Jarní část začíná 3. května 2018. Ženský tým Slovan Broumov A dohrál podzimní část okresní soutěže 1. třídy, ve které hrálo 10 týmů a skončil na 8. místě se třemi výhrami a pěti prohrami. Jarní část začíná 2. května 2018.

Broumov se letos poprvé zúčastní volejbalového Mixu, což je šestkový volejbal holek a kluku ročníků 2002 a mladších, který se skládá z šesti turnajů, jehož se zúčastní šest týmů. Broumov hostí tento turnaj 21. ledna 2018.

I letos se Broumov zúčastní se dvěma týmy okresní soutěže v modrém volejbalu, která se skládá z pěti turnajů a zúčastní se jí 11 týmů. Broumov hostí tento turnaj 28. ledna 2018. Letošní týmy se skládají z broumovských nových nadějí.

"Letos poprvé se Broumov zúčastní s jedním týmem šesti turnajů okresní soutěže v oranžovém volejbalu, kterou bude hrát 21 týmů. Broumov hostí tento turnaj 22. října 2017. V oranžovém volejbalu děti míč chytají, ale musí ho odbít. Hraje se ve dvojicích na menším hřišti. Náš tým utvoří loňští vítězové žlutého volejbalu. Znova hrajeme také okresní soutěže ve žlutém volejbalu, kterou jsme loni vyhráli. O podobný úspěch se nyní pokusí nově složený tým. Šesti turnajů se zúčastní 14 týmů. Broumov hostí tento turnaj 22. října 2017. Přijďte se podívat," zve na zápasy mládeže Vratislav Bartoň.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)