Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Pokračovaly turnaje "barevného" volejbalu
banner

Pokračovaly turnaje "barevného" volejbalu

Vráťa Bartoň

Úterý, 6. listopadu 2018

Pokračovaly turnaje "barevného" volejbalu

V neděli 4. listopadu ve sportovní hale v Červeném Kostelci pokračovaly turnaje "barevného" volejbalu, kdy příležitost dostaly ty nejmenší děti. Samozřejmě, že i s broumovskou účastí.

Okresní soutěže ve žlutém minivolejbale se letos účastní 18 týmů. Broumov pro letošní rok nasadil do žlutého minivolejbalu dva týmy. Tým A - Róďa Indra, Tonda Stříbrný a Dan Božic' a tým B - Honza Strelec, Jáchym Ther. Tým A vyhrál v základní skupině B pouze jeden zápas z pěti. To stačilo na 5. místo ve skupině a postup do skupiny o 13. - 15. místo, kde oba zápasy vyhrál a obsadil celkové 13. místo. Týmu B se dařilo ve skupině C o zápas lépe a obsadil 4. místo ve skupině a postup do skupiny o 10. - 12. místo, kde se mu nedařilo a oba zápasy prohrál a obsadil celkové 12. místo. Na příštím turnaji bych byl rád, kdyby týmy minimálně obhájily svá umístění.

V oranžové kategorii je letos 24 týmů. Broumov má jeden tým - Dorotka Novotná, Elenka Kultová a Róďa Indra. Broumovu se moc nedařilo. V základní skupině vyhrál jeden zápas z pěti zápasů, to stačilo o skóre na posledním místo a postup do skupiny o 20. - 24. místo, kde dvakrát vyhrál. To zvládly i další dva týmy a Broumov odsunuly o skóre na třetí místo ve skupině, celkově na 23. místo. Na příštím turnaji bych rád viděl tým na vyšších příčkách.

V sobotu 3. listopadu se broumovské kadetky (ženy B) zúčastnily v Červeném Kostelci ženského Memoriálu J. Zachové. Na turnaji si zahrály pět zápasů s okresními týmy. Holkám se povedlo vyhrát dva sety a tím remizovat ve dvou zápasech. Tým na body skončil na 4. - 6. místě, na skóre ale bohužel skončil na posledním místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)