Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Poslední zápasy stolních tenistů v loňském roce
banner

Poslední zápasy stolních tenistů v loňském roce

René Herzán

Úterý, 7. ledna 2020

Poslední zápasy stolních tenistů v loňském roce

I na konci roku 2019 pokračovaly soutěže broumovských stolních tenistů. Žáci vyrazili na turnaje do Českého Meziříčí a Voděrad.

K posledním divizním zápasům zajížděl A tým Slovanu Broumov ve třech hráčích. Podali znovu bojovný výkon a přivezli remízu z Valdic a těsnou porážku 8:10 ze Staré Paky. Sedm bodů ve dvou zápasech udělal Gombarčík ml., Kollert jich přidal 6 a Vodal 4. Po polovině soutěže je áčko v klidném středu tabulky, dva body od druhého místa a daleko od sestupových míst.

Béčko v posledním zápase hostilo vedoucí Josefov. Po 3,5 hodinách prohráli 8:10 (Body - Mifek 3, Šuda 2,5, Gombarčík st. 1,5, Rygl 1). Tým je také v klidném středu tabulky 1. třídy.

Suverénní tým C hrál v Bohuslavicích a vyhrál 13:5. (Body - Šuda a Richtr 4,5 a po dvou bodech přidali Holeček a Černý). Céčko je po polovině na prvním místě 2. třídy.

"Na konci roku hráli mladší žáci na dvou turnajích v Českém Meziříčí a ve Voděradech. S několika výhrami i prohrami předváděli snaživé výkony a sbírali další herní zkušenosti. Na turnajích startovali Jan Lux, Adam Macháček a Matyáš Macháček, který hrál po pouhém měsíci tréninku. Jen tak dál všichni tři," komentoval reprezentaci mladších žáků jejich trenér Karel Gombarčík st.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)