Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Rozehrála se soutěž v "barevném" volejbale
banner

Rozehrála se soutěž v "barevném" volejbale

Vráťa Bartoň

Úterý, 16. října 2018

Rozehrála se soutěž v "barevném" volejbale

V sobotu 6. října se rozehrála okresní soutěž v červeném a modrém minivolejbale. První turnajové kolo se odehrálo v Červeném Kostelci. Děti čeká ještě pět turnajových kol a po sečtení všech výsledků bude v červnu znám celkový vítěz.

Broumov má v červeném volejbale jedno družstvo ve složení Hana Bartoňová, Sára Indra, Jakub a Antonín Haškovi. Tento tým v loňské sezóně odsadil celkové 6. místo v oranžovém volejbale z 21 týmů a o rok dříve byli první ve žlutém volejbale.

V červeném volejbale se letos účastní soutěže 20 týmů rozdělených do čtyř skupin, kde si zahrají každý s každým a podle umístění si zahrají o umístění. Tým Broumova ve skupině C jednou vyhrál a třikrát prohrál, to stačilo na 4. místo a zařazení do skupiny o 13. - 16. místo, kde dvakrát vyhrál a jednou prohrál a na skóre obsadil 14. místo. Turnaj vyhrál tým Zbečníku A před Rtyní v P. a Zbečníkem B.

Po červeném volejbale nastoupily do haly děti modrého volejbalu. V modrém volejbale se letos účastní soutěže 18 týmů rozdělených do tří skupin, kde si zahrají každý s každým a podle umístění si zahrají o umístění. Broumov má i v letošním roce dva týmy. Většina dětí se poprvé účastní okresní soutěže. Všichni se loni zúčastnily jen pár přátelských turnajů. Tým Broumova A (Michaela Andrýsová, Michaela Vojtěchová a Karla Školníková) hrál ve skupině A. Povedlo se mu třikrát vyhrát a jen dvakrát prohrát a obsadil 3. místo a postup do skupiny o 7. - 9. místo, kde obsadil 8. místo. Tento výsledek považuji pro nás za úspěch. Bylo by krásné tento výsledek zopakovat a nebo i vylepšit.

Týmu Broumova B (Kristýna Effenberková, Tereza Tošnarová a Denis Vít) se tolik nedařilo a prohrál všechny zápasy jak v základní skupině, tak i ve skupině o umístění a obsadil poslední 18. místo. Bohužel po základní skupině se tým úplně rozložil a už nenašel síly zabojovat o lepší umístění. Turnaj vyhrál tým Rtyně v P. před Červeným Kostelcem a Ruchadlem Zájezd.

Nejbližší volejbalový turnaj je 21. října, kdy se hraje turnaj v Mixáčku ve Rtyni v Podkrkonoší.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)