Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Sen se stal skutečností – Evropský pohár na Broumovsku

Sen se stal skutečností – Evropský pohár na Broumovsku

Markéta Hanušová

Pátek, 9. července 2021

Sen se stal skutečností – Evropský pohár na Broumovsku

Jubilejní 10. ročník BCB Summer Jibbingu, který se uskuteční ve dnech 16. a 17. července, oslaví narozeniny opravdu unikátně – bude hostit závody Evropského poháru.

První mezinárodní závod ve skimboardingu v České republice nabídne jedinečný zážitek pro malé i velké. Porota bude hodnotit tři kategorie – mladší 16 let, muže a ženy. Přihlásit se může široká veřejnost… V sobotu na hlavním závodě se pojede o pricemoney v celkové hodnotě 300 Euro! Kromě toho se na jubilejním ročníku můžete těšit na nadupaný hudební program, kterému korunuje UNITED FLAVOUR. Legendární česká reggae kapela v nové sestavě, která vás opravdu rozhejbe!!

Energická show, moderní mix reggae, world music, latina a hiphopu servírovaný charismatickou španělskou frontmankou Carmen a pěti zkušenými muzikanty. United Flavour mají za sebou již deset úspěšných let existence. Dokáží naživo vytvořit skvělou atmosféru, o které by mohly vyprávět desítky festivalů a klubů anebo několikrát vyprodaný pražský Lucerna Music Bar. Chybět nebudou ani přední čeští DJś – například DRYMAN nebo dJ FLUX -  alias Václav Tunkl se DJingu věnuje již více jak 20 let. Od roku 2009, kdy vyhrává svůj první českoslovenký DJský titul na DJ MASTERS, již vybojoval více jak 20 x první místo v domácích kolech prestižních soutěžích DMC WORLD a IDA WORLD. Na DMC WORLD LONDON 2014 i IDA WORLD KRAKOW 2015 se umisťuje na 3. místě a zapisuje se tak mezi světovou DJskou špičku.

Nezapomeňte si plavky, dobrou náladu a doražte oslavit jubilejní 10. ročník do areálu Koupála na Janovičkách. Stejně tak jako každý rok budou hory dobrého jídla i pití, vyzkoušíte si adrenalinové sporty, můžete se vykoupat a společně podpoříme závodníky v jejich skvělých a neopakovatelných výkonech. Vstupenky v předprodeji na IC Broumov a v síti smsticket. Informace sledujte na nových stránkách www.bcb-janovicky.cz. Těšíme se na vás!!!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)