Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Stolním tenistům skončila sezóna
banner

Stolním tenistům skončila sezóna

René Herzán

Středa, 22. května 2019

Stolním tenistům skončila sezóna

Stolním tenistům skončila v květnu soutěžní sezóna 2018/2019. Tento tradiční broumovský sport tentokrát prožívá, věřme, že krátkodobě, menší ústup ze slávy.

A tým Slovanu Broumov zahájil divizní soutěž bez polského hráče Tomasze Piesli, který byl ale na soupisce. Po pěti kolech se zjistilo, že nemůže být ani na soupisce, protože hrál v Polsku, a hrozilo pět skrečovaných zápasů a vyloučení ze soutěže. Po protestu bylo odečteno devět bodů a začaly zápasy o udržení. Vše však dopadlo výborně. Hráči se semknuli a vyhráli jedenáct zápasů, jednou remizovali a pětkrát prohráli a skončili na 6. místě. Vynikající výkonnost potvrdil Karel Gombarčík mladší, který měl úspěšnost 82 %, velké zlepšení ukázal David Koller. Své si odehráli Vladimír Vodal a Pawel Brzecki.

B družstvo začalo bez zraněného Tomáše Hauskeho a Jiřího Ďoubka, který nemohl hrát kvůli pracovním povinnostem, a většinu roku hrálo o záchranu. Broumov B skončil o jediný bod na předposledním místě a spadl. Za tým nastupovali Jan Čepelka, Milan Mifek, Petr Rýgl a Karel Gombarčík starší.

V regionálním přeboru se Slovan Broumov C opíral o Karla Gombarčíka staršího a skončil na 8. místě tabulky. Vedle Gombarčíka dále nastupovali Petr Rýgl, Miroslav Černý a Radek Šuda.

D družstvo spadlo z regionálního přeboru 2. třídy. Po zranění a posunu v žebříčku odpadl Polák Piesla a chyběl jeden hráč. Nastupovali Miroslav Sodomek a Jaroslav Gombarčík, kteří se po letech vrátili, ale na udržení v soutěži to nestačilo.

"Nezbývá než poděkovat sponzorům, kteří nás tuto sezónu podporovali. Je to Město Broumov, společnost Veba a pánové Rouče a Knopp," nezapomněl poděkovat předseda oddílu Karel Gombarčík starší.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)